Látható a Magyar Rádió!

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. február 18. 19:27
A folyamatosan megújuló Magyar Rádió és a project vezetője Sass István ma jelentette be a www.radio.hu címen elérhető rádiós portált, ami egyéves munka eredménye, és már most 20ezer oldalnyi adat található meg rajta. De még közel sincs kész!
Az új lap olyan csatornákat nyit meg az olvasók/hallgatók és a műsorkészítők között, mint chat, fórum, és e-mailszolgáltatás (az eddig is használható telefonos és SMSes vonalakon kívül). Talán érdemes megjegyezni, hogy levelezőrendszerként a már sokat próbált PrimPosta motor teljesít szolgálatot rádiós ruha alatt.

Az olvasókat a folyamatos és friss hírszolgáltatással, a három közszolgálati adó (Kossuth, Bartók, Petőfi) OnLine hallgathatóságának lehetőségével továbbá az archívum folyamatos bővítésével, kereshetőségével szeretnék az oldalhoz láncolni.

Szilágyi Árpád elmondta, az internetet nem versenytársnak, hanem eszköznek tekintik, így már most is sok élő műsor készítőjével lehet adás közben chat-elni, e-mailezni. Ám a végkifejlet akkor érkezik el, amikor valóban minden stúdió felszereléséhez hozzá tartozik majd egy internetre kötött számítógép, és minden műsor saját rovatokat üzemeltet majd.

Míg ez az idő elérkezik addig is üdvözöljük a valóban fejlődő Magyar Rádiót.

(Fotó: Somogyi Endre)

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14