Vezeték nélküli internetes kapcsolat a San Francisco-i repülőtéren

Kollár Csaba, 2003. március 7. 16:31
A San Francisco International Airport (SFO) és a T-Mobile USA Inc. bejelentette, hogy a közeljövőben elérhetővé teszi minden, a repülőteret használó utas számára a nagysebességű vezeték nélküli internetes kapcsolatot a T-Mobile HotSpot szolgáltatásának a keretében.
A korábban kötött, több évre szóló szerződés értelmében a T-Mobile biztosítja a Wi-Fi (802.11b) WLAN szolgáltatást a repülőtér egész területén, így az SFO lett a legújabb repülőtér, ahol az utasok már notebookon, vagy PDA-n keresztül elérhetik leveleiket, vagy kedvükre szörfözhetnek gyorsan, felesleges vezetékek nélkül.

Az SFO teljes kommunikációs hálózatát több szakaszban a következő évben építik ki. Az első szakasz már mától elérhető az United Airlines Gates 80-tól 90-ig, a hármas terminálon, beleértve az éttermet és a központi várót, a United Airlines Red Carpet Club-ját, valamint a the New International Terminal Building jegykezelőjét és előcsarnokát.

Egy korábbi megállapodás értelmében a szolgáltatások egy része már elérhető volt az SFO American Airlines Admirals Club-jában, a mostani bejelentés viszont kihangsúlyozza, hogy az egész repülőtér területére kívánják egy éven belül kiterjeszteni a szolgáltatást.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14