EMC CLARiiON with ATA: több adat tartható online

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 25. 10:39
Az EMC bemutatta a CLARiiON with ATA nevű terméket, amely a világ egyetlen, integrált ATA és Fibre Channel lemezmeghajtókkal felszerelt tárolórendszere.
Az alacsony költségű ATA meghajtók a meglévő tárolóarchitektúrába integrálásával az EMC CLARiiON hálózatos tárolórendszere lehetővé teszi, hogy a vásárlók több offline (eddig szalagon tárolt) adatot tegyenek online módon elérhetővé, meghosszabbítva ezzel azok hasznos élettartamát. A CLARiiON with ATA egyedülálló tárolómegoldást kínál a merevlemezes mentésekhez és visszaállításokhoz csakúgy, mint az elsődleges adatokat jelenleg szalagon tároló alkalmazások széles skálája számára, mint például az olaj- és gázkutatás, a telekommunikációs számlázási rekordok, a kormányzati titkosszolgálati adatok és az élettudományi kutatások.

Az EMC a mai napon azt is bejelentette, hogy a CLARiiON with ATA integráltan működik a cég mentési és visszaállítási alkalmazásával, az EMC Data Managerrel (EDM), valamint teljes mértékben bevizsgálásra került a legfontosabb háttértároló-gyártók alkalmazásaival és támogatja azokat - ezáltal nagy teljesítményű, lemez alapú alternatívát kínál a szalagos mentési és visszaállítási folyamatokkal szemben.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14