Új színfolt a webáruház-szoftverek hazai piacán

A Consult4Net az ePages magyarországi képviselője

forrás Prim Online, 2003. július 25. 11:13
[smallimage 1 left] Egy most aláírt képviseleti megállapodással hazánkban is megvetette a lábát a németországi központú ePages Software GmbH., a kis- és középvállalatok elektronikus kereskedelmi megoldásainak Európa-szerte vezető szállítója, a nagy nevet szerzett Intershop Communications GmbH. technológiájának egyik örököse. A cég Magyarországon a Consult4Net Kft.-nek adta meg a forgalmazási jogosítványokat.
„Nemcsak szoftverlicencek értékesítésére van felhatalmazásunk. Kulcsrakész rendszereket is építhetünk ePages alapon" - hangsúlyozta Dennis Kalfus, a Consult4Net ügyvezetője, aki régóta szerepel sikeresen a hazai és nemzetközi e-business színpadon. Korábban az Intershop magyarországi képviseletét látta el. Jelentős világhálós projektek megvalósításában vett részt, s olyan multinacionális vállalatokat tudhatott ügyfelei között, mint a Xerox.

Dennis Kalfus nagy jövőt jósol az ePagesnek. Mint mondja: „A magyar kis- és közepes vállalkozások jó része eddig nem tudott vagy meg sem próbált élni a webes értékesítés előnyeivel. Visszatartották őket a magas szoftver- és testre szabási költségek, a projektek elhúzódásával kapcsolatos rossz tapasztalatok. Mi gyökeresen új alternatívát kínálunk - gyakorlatilag bárki számára elérhető, akár a felhasználó által konfigurálható, gyorsan megvalósítható megoldásokat".

Tavaly év végén vette át az Intershop 4-es termékvonalát - a világ legnépszerűbb e-kereskedelmi platformját - az ePages. A szoftver számos országban, összesen 33 ezer cégnél szolgálja az online vásárlókat; az eladott licencek száma meghaladja a 600 ezret. A rendszer három változatát Merchant, Hosting és Community néven kínálja a hamburgi és jénai központú vállalat.
Kulcsszavak: e-business

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36