Végleges adatok és részletek az új Office-ról

Kiss Ádám Zoltán, 2003. augusztus 21. 10:10
[smallimage 1 left] A Microsoft közleményben jelentette be az új Office immáron véglegesnek tekinthető bemutatásának idejét, és további részleteket az irodai szoftvercsomaggal kapcsolatban.
A megjelenés dátuma most már hivatalosan október 21-re várható, ám a szoftvergyártó szerint már teljesen elkészültek a programmal, és készen állnak az első sorozatok legyártására a PC-gyártók számára. Az előre telepített változatok gyártásának megkezdése általában minden PR-tevékenységtől függetlenül ténylegesen a fejlesztés befejeződését jelenti.

A szokásos Office 2003-as változata 399 dollárba fog kerülni, míg a professzionális csomag 499 dollárért lesz elérhető. Az egyre népszerűbb, diákok és tanárok számára készített változatért 149 dollárt kér majd a cég. Ha valaki csak programrészeket akar megvenni, mint például a Word, Excel vagy PowerPoint alkalmazásokat, akkor ezt nem teheti meg 229 dolláros ár alatt. Szintén borsos, 109 dolláros áron lehet majd beszerezni a különálló Outlook levelezőprogramot. Míg ezek az árak általában a jelenlegi Office XP, illetve a Mac változat áraihoz lettek szabva, a külön szoftverek magas ára nem sok jót jósol, különösen az Outlook esetében, mivel a Microsoft bejelentette, hogy leállítják az igen elterjedt ingyenes Outlook Express fejlesztését.
Kulcsszavak: Office Microsoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59