Hónap eleji Letöltés.com-ajánló

Radics Péter, 2003. szeptember 3. 13:40
A Letöltés.com legfrissebb ingyenes szoftverajánlatában találunk képböngésző és -katalogizáló szoftvert, a Tetris eredeti újraértelmezését, audio CD írásához itt az Easy CD Ripper / 2.11 vagy a Burn4Free / 1.0.0.488, és nem utolsósorban letölthető a Norton Antivirus 2004 for Windows is.
FotoOffice / 2.0 (Kategória: Multimédia / Képnézegetők)

Képböngésző és -katalogizáló szoftver, grafikáink, fotóink szerkesztésére, archiválására, nézegetésére. Képeket importálhatunk az internetről, digitális fényképezőgépről, albumokat hozhatunk létre, amelyeket HTML-ben is menthetünk, a képeket CD-re írhatjuk, kinyomtathatjuk. Több mint 50 képformátumot ismer!

Easy CD Ripper / 2.11 (Kategória: MP3 & Zene / Grabberek)

Ezzel a programmal leszedhetjük a zeneszámokat az audio CD-ről és MP3, WMA, VQF vagy WAV formátumba konvertálhatjuk őket. Lekérdezi a CDDB-t, így minden információt megszerez a CD-ről. Az MP3 fájlok ID3 információs "tag"-jét is kezeli.

Norton Antivirus 2004 for Windows
/ (Kategória: Biztonság / Vírusellenőrzők)

A legismertebb név a kategóriában, az egyik legjobb szoftver. Inline DAT-frissítés, védelem makróvírusok ellen, vizsgálja a tömörített és az e-mailhez csatolt fájlokat is. A demóverzió aktiválásához aktiválókulcsra lehet szükség, amit a gyártótól szerezhetünk be.

Free Tetrix / 1.06.1 (Kategória: Játék / Logikai)

A Tetris magával ragadó, eredeti újraértelmezése. A régi ötlet új formában ölt testet ebben a játékban. Tűrhetően néz ki, hangok kísérik, jól kezelhető, ingyenes!

Burn4Free / 1.0.0.488
(Kategória: Rendszer / CD-írás)

Audio CD-t írhatunk meglévő WAV, WMA, MP3/MP2/MP1 vagy OGG formátumú zenefájljainkból ezzel az ingyenes, könnyen kezelhető segédprogrammal.

Kulcsszavak: =letoltes

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

Vodafone: Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban

A Vodafone Magyarország hálózatfejlesztési stratégiájának részeként 2024 végéig országosan az állomások 40 százalékán végez kapacitásbővítést, ami a hívásminőséget és a letöltési sebességet is jelentősen javítja. A hálózatfejlesztési programnak köszönhetően többek között Debrecenben, Miskolcon, Veszprémben, Székesfehérváron és Nyíregyházán élvezhetik a szolgáltató ügyfelei a gyorsabb mobilinternetet. 

2024. május 15. 16:09

A mesterséges intelligencia segítségével bárki berendezheti otthonát a kiterjesztett valóságban

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 15:10

A világ 600 legjobb fiatal egyeteme közé került a Széchenyi-egyetem

Az 501–600. helyen szerepel a győri Széchenyi István Egyetem azon a ranglistán, amelyet a Times Higher Education (THE) május 14-én tett közzé a világ legjobb fiatal egyetemeiről. Az intézmény újabb sikere mögött erősödő kutatási teljesítménye, valamint szoros ipari és nemzetközi kapcsolatai állnak.

2024. május 15. 14:33

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 14:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38