Letoltes.com: Adobe Reader, DivX, Skype

Radics Péter, 2005. június 16. 14:35
A Letoltes. Com legfrissebb ingyenes szoftverei közül egyértelműen a címben jelzettek számíthatnak a legtöbb találatra, de az olvasók figyelmébe ajánljuk a többnyelvű szótárprogramot, a Jómagam Szótár-t is, mely ugyan szöveget nem képes fordítani, azonban tetszőleges hosszban képes kiszótárazni azt.
Adobe Reader (magyar) / 7.0 (Kategória: Multimédia / Képnézegetők)

(Korábban Acrobat Reader) A Weben elterjedt PDF-fájlok megnézésére, a bennük való navigálásra és azok kinyomtatására való szoftver közép-európai, magyar változata.

DivX Play Bundle (XP/2000) / 6.0 (Kategória: Multimédia / Video)

Az új, teljes, lejátszáshoz összeállított DivX csomag, amely tartalmazza a codecet ("kódkészletet"), a lejátszót, segédprogramokat és dokumentációt, hogy lejátszhassuk a DivX videókat. A DivX codec az MPEG-4 szabványon alapul, így a DVD videók MPEG-2 formátumához képest tized akkora fájlokat képes készíteni. A 6.0 lényeges újításokat hoz a DivX formátumban, és frissült a lejátszóprogram is.

Skype / 1.3.045 (Kategória: Internet / Csevegés)

Internetes telefonálásra való kitűnő program, az eredeti Kazaa fejlesztőitől. Szóban beszélhetünk a Skype programot használó barátainkkal, kitűnő a hangminőség és a programnak tűzfal sem akadály!

Jómagam Szótár / 7.5.0.152 (Kategória: Játék / Oktató)

Többnyelvű szótárprogram, mely ugyan szöveget nem képes fordítani, (nyelvi elemzést nem végez) azonban tetszőleges hosszban képes kiszótárazni azt. Tartalmazza a fejlesztő és segítői Angol-magyar nagyszótár, Olasz-magyar nagyszótár moduljai mellett Francia, Latin, Német, Cigány, Szlovák, Norvég, Indonéz - Magyar modulokat, vagyjeleket, névnapokat, számítástechnikai rövidítésgyűjteményt.

Pluck / 1.0 (Kategória: Internet / RSS-hírolvasók)

Az Internet Explorerbe beépülő RSS-hírolvasó, amellyel a böngészőben követhetjük az RSS-szolgáltatást nyújtó hírszolgáltatók, blogok változását, új híreit. RSS-ben a Letöltés.com újdonságai is nyomon követhetők.
Kulcsszavak: =letoltes

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50