A Toshiba Wi-Fi üzletága is támogatja a futballt

Kollár Csaba, 2003. szeptember 18. 09:00
[smallimage 1 left] A Toshiba Wi-Fi üzletága együttműködési megállapodást kötött a futball-ligával, aminek az értelmében Angliában vezeték nélküli hozzáférést biztosít a focipályák környékén.
A vállalat az első kapcsolódási pontokat a Reading FC és a Nottingham Forest FC pályáin építi ki, de tervei szerint a sikeres tesztüzemet követően a januári bajnokságon már több stadionban is el lehet érni a Wi-Fi szolgáltatásokat, igaz, előreláthatólag fizetni is kell majd értük.

A Toshiba csatlakozási pontjai nagy segítséget jelentenek a fényképészeknek, az újságíróknak, a focirajongóknak, valamint az üzleti élet szereplőinek, akik vezeték nélküli környezetben férhetnek hozzá a legújabb focihírekhez PDA segítségével, illetve küldhetik vagy fogadhatják a fényképeket, valamint elolvashatják a vállalati e-mail címeket.

Andy Bass, a Toshiba Information Systems ügyvezető igazgatója elmondta, hogy „a fociligával kötött szerződésünk komoly előrelépést jelent a vezeték nélküli internetes elérés fejlesztése területén. Az külön öröm számunkra, hogy fejlesztésünket egyszerre, egy helyen sokan érhetik el, mivel ez összhangban van vállalatunk vezeték nélküli kapcsolódási pontokra vonatkozó stratégiájával."

A Toshiba előrejelzései szerint ez év végére Európában több mint 10 000 vezetéknélküli kapcsolódási pont kerül kiépítésre.
Kulcsszavak: Toshiba pda sport Wi-Fi

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36