Montana: új partneri szerződések

forrás Prim Online, 2003. szeptember 18. 14:30

Partneri szerződést írt alá a Montana Informatikai és Kommunikációs Rt. szeptemberben a Hewlett-Packard Magyarországgal és a Minolta Magyarország Irodarendszer Kft.-vel. A partneri szerződés értelmében a Montana kiemelt üzleti partnere (Authorised Warranty Delivery Partner) a HP-nek, és jogosult a Hewlett-Packard termékeinek értékesítésére és szerviztámogatására.
Az "Authorised Service Delivery Partner" partneri címnek köszönhetőn a Montana Rt. a következő eszközöket szervizelheti:

Commercial PC's

Intel Servers and Business Storage: Proliant BL, -DL, -ML szerverek, Mentőegységek, Entry level and midrange NAS, MSA1000 array family

Mono Laser Printers

Colour Laser Printers

Multifunction Printers

Business Inkjet Prints

A felsoroltakon kívül a Montana 7x24/4 órás Carepack szolgáltatási terméket is értékesítheti, és el is láthatja ezt a magas szintű szolgáltatást.

Ugyancsak a napokban került aláírásra a Montana és a Minolta Magyarország Irodarendszer Kft. közötti szerviz partneri szerződés. Az aláírt szerződés értelmében a Montana ellátja az általa forgalmazott MINOLTA-QMS nyomtatók, garancia idő alatti és garancia idő utáni szerviztevékenységét.

Kulcsszavak: Montana

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36