Notebookok és hálózatbővítő csomag

forrás Prim Online, 2003. szeptember 18. 20:49

[smallimage 1 left] A HP mai fórumán bemutatta a mindössze 3,5 font súlyú, ultra-hordozható notebookot, a 15.4 inches nagyképernyős notebookot és a vezeték nélküli nagy területre kiterjedő hálózat (WWAN) bővítő csomagot a HP iPAQ Pocket PC használatához.
A következő hat hónapban a HP csaknem egy tucat új, mobil számítástechnikai termék piacra dobását tervezi, amelyek tervezésénél és gyártásánál mindig a mobilitás élményének megújítását tűzték ki célul.

A hamarosan piacra kerülő notebookokban, pocket és tablet számítógépekben közös lesz az olyan technológiák használata, mint a Secure Digital (SD) nyílások, a Bluetooth vezeték nélküli technológia, 802.11 csatlakoztathatóság és közös nyomtató meghajtók, ami lehetővé teszi a mobilfelhasználók számára az adat- és információcserét különböző számítástechnikai, képfeldolgozó és nyomtató termékek használatával.

A ma itthon is bemutatott, kedvező áron elérhető HP Compaq Businesss Notebook nc4000 modellel a HP egy integrált, hárommódozatú 802.11 vezeték nélküli csatlakozást ajánló technológiát vezet be a piacra. Ez a vékony és könnyű, Intel Pentium-M processzorral ellátott notebook számos biztonságos vezeték nélküli csatlakozással teszi lehetővé tulajdonosa számára a folyamatos kapcsolattartást és hatékonyságot még útközben is.

A HP bemutatta legújabb Intel Centrino mobil technológiát használó modelljét, a HP Compaq Business Notebook nx7000-t. Ez a vezeték nélküli, 15,4"-os nagyképernyős notebook új lehetőségeket biztosít a grafikai megoldásokat intenzíven használó és egyéb multimédiás alkalmazásokhoz, vékony és könnyű kivitelezésben.

A HP az év során bemutatott további notebookokhoz, választható kiegészítőként készül ajánlani a Bluetooth csatlakoztathatóságot. A Bluetooth csatlakoztathatóság lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy adatait összehangolja és megossza más Bluetooth technológiát használni tudó eszközökkel - mint például a HP iPAQ Pocket PC-kkel, HP hordozható nyomtatókkal vagy mobiltelefonokkal - ,hogy létrehozza saját személyes hálózatát.

A HP notebookok olyan szoftverrel is rendelkeznek, amelyet úgy terveztek, hogy az lehetővé tegye a hordozható számítógépekről hálózati, postscript HP nyomatóra való nyomtatást.

A HP bemutatott egy új, pehelykönnyű eszközt, mely Secure Digital (SD) és kompakt Flash II típusú nyílással és beépített Bluetooth csatlakoztathatósággal rendelkezik. A kétnyílásos bővítés rugalmasságot biztosít a felhasználó számára a tárolókapacitás növelése terén, illetve lehetővé teszi az iPAQ eszköz adottságainak kiterjesztését azáltal, hogy a kártyák az adott szükséglet szerint használhatók.
Kulcsszavak: notebook HP-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55