Hibátlanok HUMANsoft forgalmazta Axim X5-ös PDA-k

forrás Prim Online, 2003. szeptember 26. 12:30

A világsajtóban és néhány hazai szaklapban a napokban megjelent hírek szerint a Dell kéziszámítógépeinek Windows Mobile 2003 operációs rendszerre történő átállítása a kezdeti időszakban nem várt problémákhoz vezetett. Az említett új szoftverrel forgalomba kerültek olyan Axim kéziszámítógépek, melyek egy hibás firmware miatt az elvárhatónál kisebb teljesítményt nyújtottak.
Az idén a szaksajtó elismerését is elnyerő Dell Axim X5-ös magyarországi forgalmazója, a HUMANsoft szakembereinek köszönhetően a hazai vásárlók számára semmilyen problémát nem okoz az új szoftver.

„Microsoft Windows Mobile2003 hivatalos bejelentése óta a Dell már az új operációs rendszerrel szállítja a PDA-kat. - tájékoztatott Illés Antal, a HUMANsoft ügyvezető-tulajdonosa – Az első szériákkal kapcsolatban nem érkezett hozzánk vissza hibára utaló jelzés, de a sebességgel mi sem voltunk elégedettek. A problémát kiküszöböltük, így a július-augusztusban általunk tesztelt, A05 BIOS verzióval upgradelt gépeknél már semmilyen lassulás nem tapasztalható."

A HUMANsoft vásárlói azóta már csak az új, BIOS verzióval kiadott Windows Mobile2003 Upgrade CD-verziót kapják a készülékhez.

Október végén X3 és X7 néven két vadonatúj Axim kéziszámítógép prototípust mutat be a Dell. A Dell új Axim modelljei, melyek előreláthatóan novemberben jelennek meg Magyarországon a HUMANsoft forgalmazásában, formavilágában és méretében eltérnek a jelenleg forgalomban lévő prototípusoktól. A magasabb kategóriájú változat integrált Wi-Fi kontrollerrel is rendelkezni fog.

A gyártó idei tervei között szerepel még, hogy a Magyarországon áprilisban egy nagyszabású sajtótájékoztatón bemutatott és azóta forgalomban lévő X5-be integrált Bluetooth vezérlőt épít.
Kulcsszavak: HUMANsoft Dell pda

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14