SD kártyák 3G-s telefonokhoz

Kollár Csaba, 2003. október 23. 11:00

A SanDisk Corporation bejelentette, hogy a 3-mal kötött együttműködési megállapodása révén Anglia vezető video-mobil hálózati vállalata által forgalmazott telefonokban a SanDisk márkanévvel fémjelzett SD kártyák kerülnek majd felhasználásra.
A 3 Európa első video-mobil szolgáltatásokat nyújtó vállalata, így – vélik a szakértők – érthető, hogy piacvezető szerepét megőrizendő újabb és újabb fejlesztésekkel kívánja megtartani jelenlegi fogyasztóit, illetve növelni ügyfelei számát. Az együttműködés produktumát az érdeklődők elsőként a Las Vegas-i CTIA kereskedelmi show-n mutatják be.

Gareth Jones a 3 UK képviseletében úgy nyilatkozott, hogy „a 3G környezet egy komplex környezet, és ezért szükségünk van olyan együttműködő partnerekre, akik megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak úgy a technika, mint a működtetés, illetve a logisztika területén is. Azért esett választásunk a SanDiskre, mert saját iparágában hozzánk hasonlóan piacvezető, és biztosak vagyunk benne, hogy közös fejlesztéseink úgy a konkurenseink, mint jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink számára érdekesek lesznek."

A SanDisk ügyvezető igazgatója, Heinz H. Schulte nyilatkozata szerint „büszkék vagyunk, hogy a 3-mal együtt dolgozhatunk, és a 3G-s mobiltelefonok számára fejleszthetünk modern alkalmazásokat. Az SD kártyákkal ugyanis az eddiginél jobb minőségű, tehát nagyobb méretű videoklipek, zenék, képek és egyéb médiában gazdag tartalmak rögzíthetők, majd ezekről a kártyákról akár vezeték nélküli, akár vezetékes kapcsolatok keresztül továbbíthatók. A kártyákat ugyan mobiltelefonok számára fejlesztettük ki, de eredményesen használhatók a digitális kamerákban, PDA-kban és számítógépekben is."
Kulcsszavak: pda SanDisk mobil

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36