Dell: premier szolgáltatás Magyarországon

forrás Prim Online, 2003. november 27. 22:32
A Dell és magyarországi partnere, a HumanSoft Kft. a Dell Premier Enterprise Support Programon keresztül magas színvonalú szolgáltatások sorát kínálják a szerver és adattár felhasználóknak.
A most bevezetett Gold Támogatás a PowerEdge, PowerVault és PowerConnect rendszerekre vehető igénybe, három éves futamidőre. A HumanSoft Kft. által nyújtott Gold Támogatás a hét minden napján, 24 órában áll rendelkezésre, korlátozás nélkül. Egy esetleges hardverhiba elhárítását 4 órán belül kell a helyszínen megkezdenie a HumanSoft Kft. mérnökének. Illés Antal, a HumanSoft Kft. ügyvezető igazgatója elmondása szerint szakembereik a magas nemzetközi elvárásoknak megfelelően az esetek több mint 95%-ban a helyszínen, az első megjelenés alkalmával meg tudják oldani a problémát.

A Gold Támogatással rendelkező felhasználók, a támogatással lefedett rendszereikkel kapcsolatos kéréseiket, hibáikat közvetlenül a Dell központba (Dell Enterprise Expert Center) is bejelenthetik. A Dell szakembere rögzíti a problémát, és folyamatosan kapcsolatban marad a HumanSoft Kft. mérnökével a hibaelhárítás során.

A Dell mérnökei a támogatott operációs rendszerek, BackOffice termékek, OpenManage PowerSuites és adattár konfigurációs kérdések kapcsán is elérhetőek. A Gold felhasználók a szolgáltatáson felül azonnal tájékoztatást kapnak az új BIOS verziók, update-ek és javítások megjelenéséről, valamint hozzáférési jogot szereznek a Dell Premier Pages web oldalakhoz.

A Gold Támogatással rendelkező rendszerekhez a HumanSoft Kft. elkülönített alkatrészbázist tart fenn.
Kulcsszavak: HUMANsoft Dell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14