Az LG felhagy a veszélyes anyagok alkalmazával termékei gyártásában

forrás Prim Online, 2003. december 11. 18:25
Az LG Electronics Szöulban bejelentette, hogy 2004 végéig beszűnteti a veszélyes anyagok alkalmazását valamennyi termékében, és egyidejűleg megszűnteti az ólom alkalmazását is.

A társaság olyan környezetbarát menedzsment-stratégiát határozott el, amely a jövő év végét követően egyetlen termékében sem használ veszélyes anyagokat, beszűnteti az ólom-alapú forrasztóanyagok használatát, az európai előírásoknál szigorúbb termék-visszagyűjtési és -feldolgozási rendszert léptet életbe, és minden eddiginél szélesebb körben alkalmazza a "zöld beszállítói" rendszert.

Az LG Electronics alelnöke és vezérigazgatója, S. S. Kim bejelentése szerint a multinacionális társaság határozott lépésekkel reagál az Európai Unió, az USA, Kína és más országok egyre szigorodó környezetvédelmi előírásaira. Az LGE technológiai igazgatója, Paik Woo Hyun szerint az EU és az Egyesült Államok a fejlett környezetvédelmi technológiákat fegyverként alkalmazzák a világpiac átalakításában és ellenőrzésében. Az LGE környezetbarát menedzsment-stratégiája ékesen bizonyítja az LGE elkötelezettségét a globális környezeti változások és a környezetbarát termelési rendszerek átalakítása iránt.

Kulcsszavak: LG környezetvédelem

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59