Új tárolóeszközöket mutatott be az EMC

forrás Prim Online, 2004. február 13. 12:42
Az EMC Corporation egy sor új rendszert és szoftverinnovációt mutatott be réteges szerkezetű tárolóeszközeinek teljes skálájához, amely magában foglalja a felső kategóriás, középrétegbeli, hálózatra csatlakozó tárolóeszközöket (NAS), valamint a tartalom alapú tárolóeszközöket (CAS). Az új Symmetrix DMX, a CLARiiON CX, a Celerra és a Centera tárolórendszerek és szoftverek egyidejű és széles körű bemutatása egyedülálló alkalom az EMC történetében.
A bejelentés az iparág legszélesebb tárolóeszköz-skáláján keresztül mutatta be az EMC szolgáltatásainak és termékeinek széles körét. Ezek:

  • Symmetrix DMX-2 - A Symmetrix DMX rendszerek az új DMX-2-es technológiával működnek, 30%-kal megnövelve ezáltal a rendszer teljesítményét a hasonlóan konfigurált, korábbi Symmetrix DMX rendszerekhez viszonyítva. A Symmetrix DMX család teljes fejlesztése révén elért teljesítmény a 12 hónappal ezelőtt bemutatott Symmetrix DMX sorozat teljesítményének kétszerese. Ez a tárolórendszerek területén a legmagasabb teljesítményt képviseli. A Symmetrix DMX-2-es modellek már az új, felső kategóriás DMX-2 technológiával készültek. Az új technológia a már meglévő Symmetrix DMX rendszerek frissítésére is használható, az adatok helyének változatása nélkül.
  • CLARiiON CX - A következő generációs CLARiiON CX300, CX500 és CX700-as rendszerek teljes skálája felhasználóinak magasabb teljesítményt kínál a korábbi változatokéval azonos áron, valamint kedvező helyreállítási lehetőségeket biztosít kiemelkedő befektetésvédelem elérése mellett. A rendszerek új modellekként kaphatók, valamint alkalmasak a már meglévő CLARiiON CX rendszerek frissítésére, az adatok helyének változatása nélkül.
  • Celerra NAS átjáró és integrált rendszerek - a világ legnagyobb NAS termékcsaládja új modellekkel és fejlesztésekkel bővült, kihasználva az iparág átjáró alapú NAS fejlesztések felé irányuló tendenciáját.

Az új Celerra NS700G rugalmas réteges szerkezetű tároló lehetőséget biztosít, ár/teljesítmény terén iparágvezető helyet foglal el.

Az új Celerra NS700 integrált NAS rendszer szintén iparágvezető az integrált rendszerek ár/teljesítménye terén azáltal, hogy a jövőben lehetővé teszi az átállást egy átjáró-alapú architektúrába.

Az új Celerra 514 Data Mover elődjéhez képest 56%-os teljesítménynövekedést (26,156 SPEC IOPS) jelent.

  • Centera - új natív nagyszámítógépes kapcsolódás Centera tartalomalapú adattárolókhoz, amely nagy mennyiségű, nagyszámítógépes környezetben tárolt rögzített tartalmú digitális eszközt szabadít fel. A ma bemutatott új Centera platformfejlesztések a korábbi modellekhez képest ötszörösére növelik a teljesítményt, és megkétszerezik az adatreplikáció sebességét.

Az EMC több, tárolóeszköz-alapú szoftvert is bemutatott, valamint kifejezte folyamatos elkötelezettségét nyílt, interoperábilis, hálózatra kapcsolt tárolóeszköz-környezetre vonatkozó szabványokon alapuló termékek kifejlesztése iránt. Az EMC 1997 óta kapható Symmetrix és a 2000 óta kapható Symmetrix DMX rendszereit mostantól a SNIA (Storage Networking Industry Association) SMI-S-alapú (Storage Management Inititative Specification - tárolóeszköz-felügyeleti kezdeményezés specifikációja) szoftverei is menedzselhetik.
Kulcsszavak: EMC tároló

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

A koronavírus-járvány okozta elszigetelődés adta az inspirációt egy kis baráti társaság számára, hogy olyan közösségi applikációt fejlesszen, ami megkönnyíti az információszerzést, a tájékozódást, miközben a vendéglátóhelyek kiszolgáltatott helyzetét is orvosolni tudja.  A kis közösségi alkalmazás bár népszerűvé vált, de a várt áttörést nem érte el, ezért a csapat egy inkubációs programban kapott segítséget felhasználva fejlesztette ki a jelenlegi formában elérhető rendszert.

2024. május 1. 13:48

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

2024. május 1. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14