Adobe: Új lehetőségek az internetes nyomtatásban és online dokumentumküldésben

Adobe PDF JobReady 1.6 változat

forrás Prim Online, 2004. február 23. 11:40
 Az Adobe bejelentette a korábban Adobe PDF Transit márkanév alatt ismert technológia legújabb, Adobe PDF JobReady 1.6 verziójának megjelenését. A szoftverfejlesztő készletként (SDK) kapható Adobe PDF JobReady segítségével az eredeti készülékgyártók (OEM) és rendszerintegrátorok olyan asztali megoldásokat alakíthatnak ki, amelyekkel a felhasználók egyszerűen és megbízhatóan készíthetnek nyomdakész Adobe PDF fájlokat, majd azokat az interneten keresztül közvetlenül küldhetik a nyomdába.
Az Adobe PDF JobReady 1.6 lényeges jellemzői közé tartoznak a következők: egykattintásos "nyomdakész" Adobe PDF készítés bármilyen tartalomszerkesztő alkalmazásból a nyomdai szolgáltató előre konfigurált beállításai alapján, a nyomdai feladatok ellenőrzési lehetősége a munkaállomásról, és állományok küldése 40 bites biztonságos titkosítással. Az Adobe PDF JobReady 1.6 nyomtatási feladat-definíciós formátummal (JDF) rendelkezik, amely a folyamat automatizálás irányítását, és a kreatív szakemberek, illetve nyomdai szolgáltatók közti biztonságos kommunikációt teszi lehetővé.

Az Adobe bejelentette még társulását a Datalogics-szal, a kiadvány megoldások vezető szállítójával, amelynek célja, hogy rendszerintegrátorok, és nyomdai szolgáltató irodák részére világszerte biztosítsa az Adobe PDF JobReady licencelését, karbantartását és ügyfélszolgálatát.

Árak és beszerzési lehetőségek

Az Adobe PDF JobReady már kapható. További információk az alábbi címen találhatók www.adobe.com/products/pdfjobready/main.html. A rendszerintegrátorok és nyomdai szolgáltatók a megoldásokkal és árakkal kapcsolatos információkért megtekinthetik a Datalogics honlapját a www.datalogics.com címen.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50