EMC, LEGATO, MS: adatkonszolidáló és üzleti folytonosság megoldások

forrás Prim Online, 2004. március 11. 17:20
Az EMC, a társaság LEGATO Software divíziója és a Microsoft bejelentette szeminárium-sorozatát, amelynek célja, hogy megtanítsa az ügyfeleket arra, hogyan konszolidálják és védjék kirendeltségeiken és távoli irodáikban tárolt adataikat és információikat.

A társaságok bemutatták adat-konszolidáló és üzleti folytonosság megoldásaikat, amelyek segítségével a vállalkozások költséghatékonyan védhetik azt a gyorsan növekvő adatmennyiséget, amely megoszlik a vállalat egymástól távoli telephelyei és kirendeltségei között. A megoldás az EMC NetWin 200 NAS rendszerét használja, amelyen a Microsoft Windows Storage Server 2003 szoftvere fut, amely a Windows Server System és a LEGATO RepliStor szoftver része.

Egy nagy szervezet információ-állományának akár 60%-a található a fő adatközponttól távol, a szervezet kirendeltségein vagy távoli telephelyein, gyakran különálló tárolórendszereken és operációs környezetben. Ezen adatok hatékony kezelése és helyreállítása egy esetleges leállás vagy kimaradás esetén komoly kihívás elé állítja a vállalatok IT menedzsereit. A 10 városban szervezett szemináriumokon az ügyfelek megtudhatják, hogyan csökkenthetik költségeiket és rendszereik bonyolultságát a különálló rendszerek konszolidálásával, a Windows Storage Server 2003 platformjára épülő EMC NetWin 200-as segítségével.

Konszolidálás után az információk eredményesen és költség-hatékonyan állíthatók helyre, a kirendeltségeken található adatok a LEGATO szoftverek segítségével minimális ráfordítással egyszerűen elérhetők lesznek a központi telephelyről is. A végeredmény: jobb információ-kezelés, az üzleti folyamatokat hátrányosan befolyásoló leállások és kimaradások kockázatának nagymértékű csökkenése.

Az EMC NetWin 200 NAS rendszere egyesíti a Microsoft Windows Storage Server 2003 erejét az EMC CLARiiON CX hálózati tárolórendszereinek kiemelkedő funkcionalitásával. Az EMC NetWin 200 hardver- és szoftverelemei szigorú teszteken mentek keresztül, és szerepelnek a Microsoft Hardverkatalógusában is. A LEGATO RepliStor szoftvere szabadalmazott, aszinkron, valós idejű adat-helyreállítást tesz lehetővé, a Microsoft Windows adatok LAN és WAN hálózatokon keresztül történő másolása által. A RepliStor végtelen számú másolatot képes készíteni bármekkora távolságoknál Windows szerverek és Windows tárolórendszerek között. Az adatok konszolidálása után a LEGATO NewWorker információvédelmi szoftvere magas teljesítményű helyreállítási és mentési szolgáltatásokat kínál.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59