MagyarOffice az Első Lakáshitelnél

forrás Prim Online, 2004. március 29. 12:14
Az Első Lakáshitel Országos Takarékszövetkezet 100 licenc MagyarOffice 2.0 Professzionális csomagot vásárolt központi irodája, valamint budapesti fiókjai számára. A megrendeléssel egyidejűleg aláírt szándéknyilatkozat szerint az Első Lakáshitel tervezett hálózatbővítése során további fiókjait is a MultiRáció Kft. irodai csomagjaival kívánja felszerelni.

MagyarOffice 2.0 pénzintézeteknek is

A MagyarOffice új termékcsaládja 3 termékverzióban került a piacra, a magyar felhasználók igényeihez szabott felhasználói felülettel, súgóval, felhasználói segédlettel, sablonokkal, a legfrissebb MorphoLogic nyelvhelyesség- és helyesírás-ellenőrzővel, szinonimaszótárral, idegen nyelvi támogatási modulokkal és számos további kényelmi szolgáltatással.

A MagyarOffice 2.0 Professzionális változata pénzintézetek, nagyvállalatok és intézmények számára is átfogó irodai funkcionalitást kínál: A szöveg- és weblap-szerkesztőn, táblázatkezelőn, bemutató-készítőn és rajzolóprogramon túl adatbázis-kezelőt, a Mozilla magyarított változatát (böngésző, levelező, csevegő), település-, megye- és régiószintű térképdiagram-készítőt, valamint lineáris, nem-lineáris és kvadratikus optimalizáló modult is tartalmaz. Ráadásul számos egyedi funkció is kiegészítik mindezt: a több mint 40 nyelvet felölelő nyelvi támogatás (szótárak, helyesírás-ellenőrzők) önmagában is kiemelkedő hozzáadott érték, amit számos egyéb hasznos funkció (közvetlen PDF-export, makro-rögzítési lehetőség, kontextus-függő magyar nyelvű súgó, indexelt kereső, hangos tippek, 150 percnyi animált multimédiás súgó stb.) tesz teljessé. Telefonos és online ügyfélszolgálat is a felhasználók rendelkezésére áll, de szerkeszthető elektronikus felhasználói kézikönyv is része a csomagnak, és kapható önálló tankönyv és oktató CD-ROM is, oktatópartnereink pedig akár OKJ és ECDL vizsgákra is felkészítik a felhasználót.

Az Első Lakáshitel Országos Takarékszövetkezet a MagyarOffice-t választotta

Az Első Lakáshitel Országos Takarékszövetkezet 100 MagyarOffice 2.0 Professzionális licencet vásárolt központi irodája, valamint budapesti fiókjai számára. Az Első Lakáshitel Csoport ingatlan alapú hiteleket, illetve ehhez kapcsolódóan magas látra szóló kamatozású folyószámla szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Egyszerű, gyors, emberi szolgáltatásaival a lakáshitelezési piac legfiatalabb szereplője, s feltett szándéka, hogy megváltoztassa az emberek lakáshitelezésről alkotott véleményét. A megfizethető szolgáltatásokhoz pedig elengedhetetlen a racionális költséggazdálkodás is, aminek jó példája az igen kedvező árú, ugyanakkor versenytársakét meghaladó funkcionalitást kínáló irodai csomag választása.

Bán Krisztián, az Első Lakáshitel Csoport technikai támogatási vezetője azonban azt is elmondta, hogy nemcsak a jelentős árkülönbség miatt döntöttek a MagyarOffice mellett. Az előzetes tesztelés során meggyőződtek annak széleskörű alkalmazásáról, módjuk nyílt arra is, hogy kipróbálják, a napi gyakorlatban megfelelő-e a fájlformátumok kompatibilitása az elterjedt csomagokéval. Nem utolsósorban pedig tudták, hogy az OpenOffice-alapú csomag nyílt fájlformátuma jelentős biztonsági előnyökkel is jár: pontosan tudhatja a felhasználó, hogy elkészített dokumentumai tartalmával mi történik a fájlokban, és gyakorlatilag nullára csökken a vírusfertőzések veszélye is, hiszen a StarBasic védett az elterjedt Visual Basic makrovírusokkal szemben. A megrendeléssel egyidejűleg aláírt szándéknyilatkozat szerint az Első Lakáshitel az elkövetkező hónapokban tervezett hálózatbővítése során további fiókjait is a MultiRáció Kft. irodai csomagjaival kívánja felszerelni.

Kulcsszavak: iroda Multiráció

A Futball Pápa kriptója: indul a BetHustlers

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

2024. április 26. 20:36

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Sportfogadásban lett sikeres a profi ladbarúgó, aki saját platformot hozott létre

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

2024. április 26. 17:56

FireAlpaca 2.11.19

Az ingyenes grafikai programban bőséges ecsetválasztékkal, jól átlátható menükkel, rétegkezeléssel és további speciális funkciókkal szerkeszthetjük képeinket.

2024. április 26. 17:16

ToDoList 8.3.0.0

Az ingyenes határidőnapló program segít abban, hogy a különböző elvégzendő feladatokat egy helyen nyilvántartsuk, kategorizáljuk, prioritásokat rendeljünk hozzá stb. Megadható a kezdés illetve a befejezés pontos ideje, sőt a megfelelő pillanatban értesítést is kapunk azokról.

2024. április 26. 17:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50