Számlatömb helyett ProfitTárs

forrás Prim Online, 2006. október 1. 12:08
Megjelent a ReMarCo cég ingyenes, továbbfejlesztett számlázóprogramja, a ProfitTárs 2006.
A ProfitTárs 2006 alapváltozata egy teljes értékű számlázóprogram, mely alkalmas az alapvető számlázási feladatok ellátására, és minden olyan vállalkozás használhatja, amely jogosult számla kibocsátására.

Mit tud az alapprogram? Készpénzes és átutalásos számlák kiállítását, stornó számla készítését, partnerek és termékek alapadatainak eltárolását, 1-2 alaplista készítését a kiállított számlákról, és tartalmaz 5 számlaformátumot: egyszerű, kiemelt, klasszikus, modern kék és zöld változatban.

A többezres felhasználói körrel rendelkező ProfitTárs 2006-ot elfogadja az APEH, hiszen a program megfelel az előírásoknak, és erről nyilatkozatot is ad a cég. A nyilatkozat a telepítőkészlet része, ami telepítés során a számítógépre kerül.

Az alapprogram további modulokkal bővíthető, például partnertörzs vagy terméktörzs karbantartása részletes adatokkal, szállítólevelek készítése, pénzügyi modul: házipénztár és bankkönyvelés, készlet könyvelése, nyilvántartása, gyári számok kezelése, leltárkészítés készletfrissítéssel, valamint devizamodul.

A program letölthető a Letöltés.com-ról is!
Kulcsszavak: iroda számlázás

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50