A myhosting.com ingyenes Linux hozzáférési jogot biztosít

OTS - Cégvonal, 2004. április 5. 09:28
A myhosting.com, amely megfizethető áron kiváló webes és alkalmazási hosting (gazdaszámítógépes) szolgáltatásokat kínál és a SoftCom Technology Inc. egyik márkája, bejelentette, hogy az eddig csupán Windows(R) hosting szolgáltatásokra kiterjedő tevékenységi körét jelentős mértékben kibővítve új, kombinált hosting környezetet teremt, amely egyetlen program keretében Windows(R) és a Linux hozzáférési jogot is tartalmazó, osztott hosting szolgáltatásokat kínál előfizetői számára.

 

 

 

 

- A Linux eszközök és alkalmazások támogatására olyan élénk és egyre növekvő kereslet mutatkozik, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni - mondta Tony Yustein, a SoftCom Technology Consulting Inc. cég vezérigazgatója. - Bár továbbra is határozottan kiállunk a Windows platform mellett, meg kell hallgatnunk ügyfeleink kéréseit is. Ügyfeleink pedig rendre azt hangoztatják, hogy az alkalmazások, nem pedig az operációs rendszerek határozzák meg, hogy melyik gazdaszámítógép szolgáltatóval dolgoznak együtt. E kereslet kielégítésére a myhosting olyan egyedülálló hibrid hosting csomagot hozott létre, amely eredeti Windows kínálatán alapult. Azok az ügyfelek, amelyek előfizetnek a rendszeres osztott hosting szolgáltatásaira, teljes körű Windows alkalmazás támogatást kapnak, beleértve az olyan megoldásokat, mint a népszerű Microsoft SQL adatbázis és a FrontPage, de ezenkívül megkapják a különálló, eredeti Linux hozzáférési jogot, melynek köszönhetően olyan népszerű Linux parancsállományokat és eszközöket futtathatnak, mint a PHP, a PERL és a mySQL. A myhosting semmiféle többletdíjat nem számol fel a Linux hozzáférési jogért.

 

A Linux hosting növekvő népszerűségét figyelembe véve a Microsoft tevékenyen támogatta a .NET kezdeményezést, azt az új programozási platformot, amely nagyobb rugalmasságot és szélesebb körű programozási lehetőséget kínál a Microsoft fejlesztői számára, akiktől azt várják, hogy alkalmazások és eszközök új nemzedékét fejlesztik ki az internet számára.

 

A myhosting továbbra is következetesen támogatja a .NET kezdeményezést, és meggyőződéssel vallja, hogy az alkalmazás hosting jövőjét is a Microsoft határozza meg - mondta Michael Carr, a SoftCom alelnöke. - A cég ugyanakkor felismerte, hogy a szabad forráskódokat alkalmazó közösség több kiváló eszközt is kifejlesztett, ezért lehetővé kívánja tenni, hogy ügyfeleik is alkalmazzák ezeket. Az új kombinált hozzáférés révén az ügyfelek külön költségek felmerülése nélkül egyidejűleg gyakorolhatják mindkét hozzáférési jogukat.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50