Nagy lendülettel kezdte az évet a Trend Micro

forrás Prim Online, 2004. április 22. 14:47
A Trend Micro, a hálózati vírusvédelem és az internetes tartalombiztonsági szoftverek és szolgáltatások vezető szállítója bejelentette a 2004. év első negyedéves pénzügyi eredményeit. A Trend Micro összesen 13,6 milliárd jen (126 millió dollár) mértékű konszolidált nettó értékesítést, 5,1 milliárd yen (48 millió dollár) működési eredményt és 3,1 milliárd jen (29 millió dollár) nettó eredményt könyvelt el 2004. első negyedévében. Ezek az eredmények 25%-os nettó értékesítési, 74%-os működési eredmény és 84%-os nettó eredmény növekedést mutatnak az előző év azonos időszakával összehasonlítva.

A világ összes régiójában - a legnagyobb mértékben Európában, az Egyesült Államokban és Japánban - tapasztaltak növekedést a 2003. év ugyanezen negyedévéhez képest. A vállalati termékek 78%-os, illetve a fogyasztói termékek 22%-os mértékű növekedést mutattak a nettó értékesítés területén.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a 2004. június 30-án lezáruló második negyedév konszolidált nettó értékesítése várhatóan eléri a 13,5 milliárd jen (125 millió dollár) értéket. A működési eredmény és a nettó eredmény várt érteke 4,5 milliárd jen (42 millió dollár), illetve 2,7 milliárd jen (25 millió dollár).

Kulcsszavak: +céginfo Trend Micro

Közvetlenül összehasonlíthatóvá teszi termékei fenntarthatósági adatait a Siemens

Új minősítési kategóriát hozott létre a Siemens az EcoTech megjelöléssel, amivel az iparban, az energiaelosztásban használatos termékeinek fenntarthatósági jellemzőiről ad átfogó képet. Segítségével a vásárlók könnyen megtalálják a számukra egyszerre előnyös és környezetbarát megoldásokat.

2024. május 7. 20:41

A Rakuten Viber itthon is bevezeti a hívószám azonosítást Android felhasználói számára

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hangalapú kommunikáció globális vezetője bemutatja új hívóazonosító funkcióját, amely nemcsak megvédi a felhasználókat a spamektől, de segítségével a felhasználók maguk dönthetik el, hogy mikor válaszolnak ismeretlen hívásokra. A hívószám-azonosító funkció mostantól Magyarországon is elérhető az Android-felhasználók számára, így ők is élvezhetik az ezzel járó hatékony spam-védelem előnyeit. A hívószám-azonosító funkciónak köszönhetően a Viber-felhasználók egy figyelmeztető üzenetet kapnak a Vibertől, amikor ismeretlen számról érkezik a hívás, amit a rendszer „biztonságosnak” vagy „potenciálisan spamnek” jelöl. 

2024. május 7. 20:30

Három hónapig díjmentesen használhatják az Apple Music alkalmazást az LG okostévék tulajdonosai

Izgalmas újdonságot mutat be okostévéin a zenestreaminget kedvelő felhasználók számára az LG Electronics (LG). A gyártó OLED modelljei és Dolby Atmos funkcióval*  ellátott QNED készülékei az első olyan okostelevíziók, amelyek támogatják az Apple Music Dolby Atmos-szal kiegészített térhatású hangzását (Spatial Audio with Dolby Atmos). A Magyarországon is e héttől elérhető, úttörő technológia lenyűgöző zenei élménnyel, a hangzásminőség új szintjével kecsegteti a hallgatókat.

2024. május 7. 19:26

Új jelölés lesz a fenntarthatóság ismérve

Új minősítési kategóriát hozott létre a Siemens az EcoTech megjelöléssel, amivel az iparban, az energiaelosztásban használatos termékeinek fenntarthatósági jellemzőiről ad átfogó képet. Segítségével a vásárlók könnyen megtalálják a számukra egyszerre előnyös és környezetbarát megoldásokat.

2024. május 7. 17:59

Lehet egyszerre mobil és otthoni az internet?

A mobiltelefon ma már szinte mindenki zsebében ott lapul, de a mobilozást lehetővé tévő technológia új értelmet ad az eddig vezetékkel elért otthoni internetezésnek is. Még nem szoktunk hozzá teljesen, de érdemes: nemcsak kábelen lehet otthon netezni, hanem mobilinterneten is, méghozzá úgy, hogy teljes értékű otthoni internetszolgáltatáshoz jutunk. Ez nemcsak azokon a helyeken jelent alternatívát, ahol a vezetékes internet nem elérhető, hanem önmagában is jár előnyökkel, főleg, ha 5G-mobilhálózatról van szó.

2024. május 7. 17:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36