Az EMC menedzsmentszoftvere támogatja az SMI-S szabványt

forrás Prim Online, 2004. április 26. 12:01
Az EMC ControlCenter szoftver, valamint az EMC Visual tárolóerőforrás-felügyeleti szoftvercsalád is támogatja a Storage Management Initiative Specification (SMI-S, tárolóeszköz-felügyeleti kezdeményezés specifikációja) szabványt. Az újítás által az EMC egységes felügyeleti lehetőséget kínál ügyfeleinek többgyártós, sokszintes tárolókörnyezetekre, amely a sikeres információ életciklus-menedzsment kulcsfontosságú követelménye.
Az EMC Symmetrix és az EMC CLARiiON tárolórendszerek felügyelete mellett az EMC sikeresen mutatta be a Dell, a HDS, a HP, az IBM, az LSI Logic, a SUN és az STK tárolótömbjeinek SMI-S-en alapuló felügyeletét.

Az EMC felügyeleti szoftverei lehetővé teszik a többgyártós tároló-infrastruktúrák egységes áttekintését és egyszerű irányítását, valamint egységes adminisztrációt, megnövelt kihasználást és alacsonyabb tárolási költségeket biztosítanak.

Az EMC tárolóeszköz-felügyeleti szoftverei teljesítik a többszintű felügyelet alapkövetelményeit:

Többgyártós: A szoftverek képesek felügyelni minden főbb tárolótömböt, tárolóhálózatot és host-alapú tároló-erőforrást.

Többszintű: A szoftverek támogatják a sokszintes tárolóplatformokat, az EMC és más gyártók magas, vagy akár belépőszintű rendszereit is.

Multifunkcionális: A szoftverek ellátják mindazon kulcsfontosságú funkciókat, amelyek elengedhetetlenek a sokszintű tárolófelügyelethez: eszköz- és SAN felügyelet, monitoring és jelentési rendszer és további olyan képességek, mint pl. az automatizált beszerzés.

A legfrissebb piaci jelentések szerint 2003-ban az első 10 gyártó közül az EMC volt az egyetlen olyan tárolóerőforrás-felügyeleti (SRM) szolgáltató, amely képes volt bevételeit növelni: az EMC bevételi részesedése közel 50 százalékkal növekedett.

Az SMI-S-t támogató EMC ControlCenter vállalkozás-menedzsment és az EMC Visual középszintű menedzsment szoftverek hamarosan kaphatók lesznek.
Kulcsszavak: EMC tároló

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

A koronavírus-járvány okozta elszigetelődés adta az inspirációt egy kis baráti társaság számára, hogy olyan közösségi applikációt fejlesszen, ami megkönnyíti az információszerzést, a tájékozódást, miközben a vendéglátóhelyek kiszolgáltatott helyzetét is orvosolni tudja.  A kis közösségi alkalmazás bár népszerűvé vált, de a várt áttörést nem érte el, ezért a csapat egy inkubációs programban kapott segítséget felhasználva fejlesztette ki a jelenlegi formában elérhető rendszert.

2024. május 1. 13:48

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

2024. május 1. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14