Pulzusmérés Java-s mobiltelefonnal

forrás Prim Online, 2004. április 30. 14:34
A MedicTouch LLC, az első celluláris hordható egészségügyi- és wellness eszközök kifejlesztője, valamint a Sun Microsystems, a Java-technológia kidolgozója és legfőbb támogatója bejelentették, hogy mobil egészségügyi megoldást dolgoztak ki Java-technológiás mobiltelefonokhoz.

A MedicTouch Pulse Meter az első olyan hordozható egészségügyi- és wellness figyelőeszköz, amelynek segítségével az ügyfelek nagy felbontású képernyővel rendelkező Java-technológiás mobiltelefonon keresztül figyelhetik érverésüket, és egy Java-kompatibilis szerverre továbbíthatják az adatokat. A pulzusmérő és a javás mobiltelefon kombinálása ideális megoldást jelenthet a sport megszállottainak, az időseknek és a rehabilitációs járóbetegeknek, akik a készülék segítségével bárhol, bármikor könnyen és egyszerűen ellenőrizhetik pillanatnyi egészségügyi állapotukat, az alapszintű pulzusfigyeléshez nincs szükségük semmilyen egyéb eszközre.

A Pulse Meter egy egyszerű felhasználói felülettel rendelkező rendszer, amelynek használata nagyon könnyű: érzékelőjét a kézre kell rögzíteni, majd el kell indítani a pulzusmérő programot a mobiltelefonon -a pulzus ezután másodperceken belül megjelenik a telefon kijelzőjén. Az adatok archiválhatóak, egy Java-kompatibilis szerverre továbbíthatóak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14