Canon-megoldás a színkezelés iparági problémáira

forrás Prim Online, 2004. május 13. 14:02

A Canon Europe a mai napon bemutatta az új próbanyomat készítő megoldását, a Remote Proofing Workflow-t. Ezzel az átfogó megoldással a Canon választ ad azon iparági szükségletre, amely egy olyan színkezelő megoldást és munkafolyamat menedzsment eszközt kíván, amely segíti a kreatív ügynökségek és professzionális nyomdák közötti hatékony kommunikációt, egyúttal hatékonyabbá és következetessé teszi a produkciós munkák jóváhagyási eljárását.
A produkciós munkák kivitelezésére adandó jóváhagyás megszerzése gyakran nagyon hosszadalmas eljárás; több nap is eltelik, amíg az ügynökség és a nyomtatóüzem egymásnak megküldi a próbanyomatokat. Ahhoz, hogy egyformák legyenek a színek mind az ügynökségnél, mind a nyomdánál, mindkét helyen azonos színkezelési technológiákat és eszközöket kell alkalmazni. A Canon Remote Proofing Workflow megoldása egyszerűbbé teszi az ügynökség számára, hogy a megfelelő, valós színeket juttassa el a nyomdáknak. Emellett teljes körű munkafolyamat-automatizálást tesz lehetővé a nyomdák számára, annak érdekében, hogy megbízható, színhelyes próbanyomatokat állíthassanak elő a különböző ügynökségektől kapott anyagok nyomtatásakor.

A Canon Remote Proofing Workflow a Canon Business Intelligence megoldásának része, a Canon ügyfélközpontú munkafolyamat-menedzsment szolgáltatásai körébe tartozik. Az eszköz bevezetését a Canon professzionális megoldásokkal foglalkozó szakértői végzik, akik egyben biztosítják azt is, hogy a bevezetett megoldás megfeleljen az egyéni üzleti igényeknek is.

A Canon Remote Proofing Workflow megoldása tartalmazza a Canon színes lézernyomtatóját, a nagyformátumú tintapatronos nyomtatóját és tintapatronos próbanyomat készítő eszközöket, a Greatag Macbeth színmérési eszközeit, az iQueue Colour Management Workflow megoldását, valamint az i1 Share and Measure szoftverét. A Canon hozzáadott értéket biztosít azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy a produkciós munkafolyamba bevont minden egyes eszköz megfelelően legyen kalibrálva.

Kulcsszavak: printer nyomtatás Canon

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Dekarboizáció és hatékonyságnövelés egyszerre az iparban

A globális üvegházhatásúgáz-kibocsátás 45 százalékát adja az ipari tevékenység, így a klímacélok elérése érdekében kulcsfontosságú a szektor dekarbonizációja. A Schneider Electric a világ elsőszámú ipari szakvásárán, a Hannover Messén mutatta be azokat az innovációkat, amelyek lehetővé teszik az ipari szereplők számára a kibocsátásuk csökkentését és a termelési hatékonyságuk növelését.

2024. április 26. 11:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50