Intel Itanium 2 alapú HP Integrity szerverek a Volvo-nál

forrás Prim Online, 2004. június 14. 18:05
Az Intel és a HP bejelentése szerint a haszongépjármű-piac vezető szállítójaként ismert AB Volvo leányvállalata, a Volvo IT Intel Itanium 2 processzoros HP Integrity szerverfürtöt telepít működési és költséghatékonysága növelésére.
A Volvo IT kritikus SAP megoldását fogja futtatni az új szervereken. A HP-UX 11i operációs rendszerrel működő Itanium 2 processzoros HP Integrity rx8620 szervereket a Volvo IT göteborgi főhadiszállásának számítástechnikai központjában telepítik.

A Volvo IT olyan új hardverplatformot keresett, amely biztosítani tudja a nagy adattömegek mozgatásával járó feladatok gyors végrehajtásához szükséges teljesítményt a globális szervezet különböző szintjein, ugyanakkor a feldolgozási szükségletek jövőbeni növekedése esetén egyszerűen bővíthető. A HP németországi megoldásközpontjában (HP Solution Center) végzett átfogó értékelés bebizonyította, hogy az Itanium 2 alapú HP Integrity szerver élvonalbeli teljesítménye és méretrugalmassága kielégíti a Volvo IT megbízhatóság és rugalmasság terén támasztott igényeit.
Kulcsszavak: szerver Intel HPQ

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50