Megkezdődött a Kaspersky Anti-Virus 5.5 for Novell Netware nyílt bétatesztelése

forrás Prim Online, 2004. augusztus 16. 18:40
A Kaspersky Labs elindította a Kaspersky Anti-Virus for Novell Netware új verziójának bétatesztelését. A termék nyílt tesztelése során minden érdeklődőt várnak a vállalat honlapján.
A 5.5 verzió új és hatékonyabb felügyeleti eszközöket kínál a szerverek védelmére. A hálózati rendszergazdák a távoli felügyelethez már webes felületet is használhatnak a szabványos NetWare modul, a ConsoleOne mellett. Az új webes felület grafikailag szinte mindenben megegyezik a ConsoleOne felületével, amely megkönnyíti a rendszergazdáknak a két felület közötti váltást.

A termék legújabb verziója ugyanazokon az innovatív technológiákon alapul, mint az 5.0 verzió. Ilyen technológia például a vírusvédelmi motor védett címterületen történő futtatása, amellyel a szerver védelme megbízható marad függetlenül a rosszindulatú kód veszélyességétől.

A Kaspersky Anti-Virus for Novell Netware több vírusvédelmi motort telepít és használ a rendszerterhelés csökkentésére, a teljesítmény javítására. Ez a terheléselosztási rendszer biztosítja a gyors és biztonságos víruskeresést és -figyelést.

A teljesítménystatisztikák összegyűjtésének és bemutatásának technológiája szintén egy új funkció. Az adatok szűréséhez, rendszerezéséhez és egyesítéséhez a rendszergazdák testre szabhatják a statisztikai naplót. A statisztikák .txt és .xml formátumban egyaránt megjelennek, így a rendszergazdák szövegszerkesztő és webböngésző alkalmazásokban egyaránt megtekinthetik az eredményeket.
Kulcsszavak: Kaspersky Lab security

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mennyire vannak biztonságban a jelszóval védett adataink?

Manapság egyre több és egyre nagyobb volumenűek az adatlopások, ráadásul az adatszivárgások egyre többe is kerülnek a szervezetek számára. A technológiai újításoknak köszönhetően a kibertámadások napról napra kifinomultabbak, és a legerősebb jelszót is feltörik. Ennek ellenére továbbra is ez a vállalatok által leggyakrabban használt biztonsági módszer világszerte.

2024. május 3. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55