BMC Software: Szabályok alapján működő biztonsági mentés

forrás Prim Online, 2004. augusztus 24. 08:48
A BMC Software bejelentette a SmartDBA Recovery Management terméket, amely az iparág első szabályok alapján működő biztonsági mentési és visszaállítási adatbázis-megoldása.
A SmartDBA Recovery Management lehetővé teszi az ügyfelek számára infrastruktúrájuk hatékony menedzsmentjét, így üzleti és informatikai erőforrásaikat jobban képesek összehangolni. Ez a megoldás a végfelhasználó igényeihez igazított, az üzleti szempontból releváns szabályoknak való megfelelő jelenéskészítést tesz lehetővé. Ennek eredményeként az informatikában és az üzleti életben dolgozó szakemberek gyorsan és különösebb erőfeszítés nélkül gondoskodhatnak az üzleti szempontból legkritikusabb rendszerek rendelkezésre állásáról és visszaállíthatóságáról.

A SmartDBA Recovery Management bevezetésével a BMC Software jelentősen kibővíti SQL-BackTrack nevű biztonsági mentési és visszaállítási megoldását, a funkcionalitást szabályokon alapuló és központosított menedzsmenttel gazdagítja. A központosított menedzsmentnek köszönhetően a BMC Software az ügyfelek számára következetes módszert biztosít az adatbázisok biztonsági mentésének és visszaállításának az egész vállalatra kiterjedő, központi konzolról végzett tervezéséhez, nyomon követéséhez és menedzsmentjéhez. A SmartDBA Recovery Management segítségével a bonyolult környezetben dolgozó adatbázis-adminisztrátorok egyszerű módon teremthetik meg a biztonsági mentések és visszaállítások legjobb megoldásait, és ezeket a szabályokat következetes módon valósíthatják meg egy heterogén környezetben.

A SmartDBA Recovery Management v5.0 Oracle és Sybase adatbázisokra már most kapható Észak-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten és Afrikában. A DB2 Universal Database osztott platformok és az SQL Server támogatása körülbelül 90 napon belül jelenik meg. A BMC Software SmartDBA termékcsaládjával kapcsolatos árazási és egyéb információkat a http://www.bmc.com/solutions/database címen találhat.

Kulcsszavak: BMC security adatbázis

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50