Terven felül teljesít a Montana

forrás Prim Online, 2004. szeptember 5. 09:15
Az első jelentések szerint sikeresnek bizonyult a Vadász Pál elnök-vezérigazgató által nyáron bejelentett stratégiai fordulat.
Ennek értelmében a Montana Rt. fokozottan fordul az ügyfelek felé azon szolgáltatásokkal és saját fejlesztésű termékekkel, amelyek a Montana jelenlegi "csúcsait" jelentik, és amelyek az európai piacon is sikeresnek bizonyulhatnak.

A Montana Rt. és információvédelmi leányvállalata, a Noreg Kft. 2004 első féléves árbevétele 1,83 milliárd forint volt, amely több mint másfélszerese a tervezettnek.

A társaság piacain enyhe élénkülés tapasztalható, amit az is jól mutat, hogy az árbevétel közel 20%-kal haladja meg az előző év hasonló időszakának árbevételét.

A Montana piacaira az előző két évre jellemző trendek folytatódnak: a horizontális piacokat tekintve a szolgáltatások aránya az árbevételből 40%, ezen belül az infrastruktúrához köthető szolgáltatások és a dokumentumkezelési megoldások (MonDoc) dominálnak.

A vertikális piacokat tekintve a kormányzat részesedése 20%, az iparé 30%, a kereskedelem és telekommunikációs ágazaté 41%, míg a pénzintézeti szektoré 9%.

Figyelembe véve a félévi eredményt és a társaság megrendelésállományát, valamint a piac éves szezonalitását; a Montana Rt. nagy valószínűséggel terven felül teljesít, és megduplázza tavalyi, mérleg szerinti eredményét.
Kulcsszavak: Montana

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36