Samsung SCX-4100: fénymásoló az íróasztalon

forrás Prim Online, 2004. szeptember 5. 16:11
Az SCX-4100-as nyomtatóval, amely szeptemberben közepén a magyar piacon is megjelenik, saját, személyes fénymásoló gépet is kapunk, amely, apró termete révén, könnyen elfér íróasztalunkon a monitor és a billentyűzet mellett.
Az SCX-4100 típusjelű modell digitális nyomtatásra és másolásra, továbbá színes lapolvasásra egyaránt alkalmas. Napjainkban az irodák kis alapterülete gyakran akadálya robusztus fénymásoló gépek beállításának. Az SCX-4100, amely helytakarékosan biztosítja egy digitális másoló funkcióit, ideális megoldást jelent a problémára.

A készülék percenként 14 digitális másolat készítésére alkalmas, így azok igényeit is kielégíti, akik nagyobb példányszámban kívánnak dokumentumot sokszorosítani. Egy speciális beállítási lehetőség segítségével könnyen és gyorsan készít két oldalas dokumentumról is másolatot egy oldalra. Mivel a készülék digitális, így elegendő mindössze egyszer megnyomni a "COPY" gombot, míg egy analóg másoló esetében annyiszor kellett ezt megtenni, ahány másolatra szükség volt.

A Samsung által az új modellben alkalmazott SmarThru4 szoftver segít dokumentumaink áttekinthető rendszerezésében. A nyomtató-másoló ’one-touch’ gombjai és LCD kijelzője segítségével kezelése rendkívül egyszerűvé válik. Ésszerűsége és egyszerűsége a hozzá nem értők számára is könnyűvé teszi a használatot.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50