Olimpiai chatmaraton az [origo]-n

forrás Prim Online, 2004. szeptember 10. 19:20
Az elkövetkező napokban nem csak érmet szerző olimpikonjainktól, hanem az aranyérmes vízilabdacsapat edzőjétől, Kemény Dénestől is kérdezhetnek a sportrajongók az [origo] Csevegőszobájában.
Az [origo] olimpiai oldalai iránti érdeklődés a játékok ideje alatt messze felülmúlta a várakozásokat. Az olimpiai időszakában a versenyeket az internetezők közül a legtöbben az [origo] oldalain követték: a látogatók száma naponta 30 és 103 ezer között változott, és összesen több mint 200 ezerre tehető azok száma, akik az [origo] olimpiai oldalait felkeresték ebben az időszakban.

Az olimpia 21 napjából 15-ön az [origo] oldalait látogatták meg legtöbben az Index és a Nemzeti Sport Online előtt, hat napon pedig az Index olimpiai oldalai végeztek első helyen ebben a versenyben. Az [origo] szerkesztői úgy gondolták, hogy a lelkes sportrajongó olvasóknak megköszönik a szurkolást és a kitartást, ezért kérték fel olimpikonjainkat, hogy töltsenek el néhány órát a Csevegőszobában szurkolóikkal.

Elsőként szeptember 8-án az Athénban berobbant magyar úszócsillagot, Gyurta Dánielt faggathatták a netezők, aki "aranyat érő" bravúrezüstöt szerzett a 200 méteres mellúszásban. Egy nappal később, csütörtökön 14 órakor egyetlen duplázónk, Janics Natasa várta a kérdésözönt, aki 500 méteren egyedül, Kovács Katalinnal pedig párban is legyőzte a világot.

Egy kis pihenés után a második aranyérmünk begyűjtője, a skeetlövő Igaly Diána lesz a vendég, aki a döntőben nem tudott hibázni, s így sydneyi bronzérme után sportágában felért a csúcsra. A kiváló sportolónő szeptember 13-án, hétfőn teszi tiszteletét az [origo] Csevegőszobájában.

Még ebben a hónapban feltehetik kérdéseiket az [origo] Csevegőszoba látogatói a sydneyi címét megvédő párbajtőröző Nagy Tímeának, aki az első magyar aranyérmet szerezte. S hogy kerek legyen a szeptemberi olimpiaőrület, a zárónapot aranyossá varázsoló pólókapitány, Kemény Dénest is vendégül látja az [origo] egy csevegés erejéig.
Kulcsszavak: olimpia Origo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50