Számalk: komplex szolgáltatási csomag kis- és középvállalatoknak

forrás Prim Online, 2004. szeptember 23. 13:00
Komplex informatikai-üzletviteli szolgáltatási csomagot nyújt a hazai kis- és középvállalatoknak a Számalk Informatika Rt.
A Microsoft Aranyfokozatú Partnereként a cég olyan szolgáltatást kínál, amely az integrált ügyviteli rendszer bevezetése mellett kiterjed a szükséges informatikai környezet kialakítására, a rendszer biztonságos működését garantáló folyamatos támogatásra, az alkalmazottak oktatására és különféle kiegészítő szoftverek szállítására, ill. létrehozására.

A cég abból indult ki, hogy egy vállalat versenyképességének és sikerességének megőrzéséhez elengedhetetlen, hogy üzleti folyamatait egy korszerű, megbízható integrált informatikai rendszerrel támogassa. Ezáltal elérhető, hogy a vállalat működése, gyorsabb, pontosabb és hatékonyabb legyen, amit az üzleti partnerek is érzékelnek és értékelnek.

A Navision az egyik legkorszerűbb széles körű funkcionalitással rendelkező integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) a magyar informatikai piacon, mely szokatlanul rugalmas módon igazítható az egyedi felhasználói igényekhez és kitűnően integrálható más ügyviteli, irodai rendszerekkel. Az MBS NAVISION rendszer szerény hardverigénye, gyors bevezethetősége és kedvező ár/teljesítmény mutatói miatt elsősorban a kis- és középvállalatok számára ideális megoldás. Tipikus bevezetési idő a Navision esetén 2-6 hónap között van, attól függően, hogy mely területekre terjed ki a megvalósítani tervezett megoldás.
Kulcsszavak: Számalk

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A FŐTAXI a Formula 1 Magyar Nagydíj hivatalos szállítópartnere

2024-ben immár 39. alkalommal rendezik meg a Formula 1 Magyar Nagydíjat. A Hungaroring Sport Zrt-vel kötött megállapodás értelmében a július 21-én tartandó viadal hivatalos és kizárólagos személyszállító partnere a legnagyobb múltú hazai taxitársaság, a FŐTAXI lesz. A megállapodás célja, hogy a látogatók és a partnerek egyszerűen és biztonságosan jussanak el a Hungaroringre és haza. 

2024. május 15. 12:59

Protechtor Future Summit: Az AI exponenciálisan fejlődik, amire az emberi agy egyszerűen nincs felkészülve

Két borzasztóan aktuális és forró témáról beszélgettek neves és elismert hazai gondolkodók a Protechtor Future Summit üzleti és tech vezetőknek szóló inspirációs eseménysorozat tavaszi alkalmán. A mások mellett Király Júlia, Dr. Oszkó Péter vagy Dr. Tilesch György MI-szakértő nevével fémjelzett panelbeszélgetéseken a szakértők egyrészt a mesterséges intelligencia társadalmi igazságoságra és kultúrára gyakorolt hatását, másrészt az örök élet és a biológiai óra visszafordíthatóságának kérdését vizsgálták.

2024. május 15. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38