Epicor: Windows IT Pro magazin olvasói díj

forrás Prim Online, 2004. szeptember 26. 09:50
A Penton Media által kiadott Windows IT Pro magazin bejelentette, hogy 2004-ben az Epicor Software Corporation, a közepes vállalatok számára készült vállalati szoftvermegoldások gyártója kapta a Windows IT Pro három évvel ezelőtt elindított "Az olvasók választása" díját.
Az Epicor Financials - egy sokoldalú, felhasználóbarát és teljes mértékben integrált könyvelési alkalmazás - nyert a "Legjobb pénzügyi alkalmazás" kategóriában. A magazin felkérte olvasóit, hogy szavazzanak arról, hogy a szavazásra kijelölt 16 kategóriában mely termékeket részesítik előnyben. Több mint kétezer olvasó választotta ki a legjobbakat több mint 700 termék és szolgáltatás közül.

Az Epicor Financials - amely a globális középpiaci megoldások átfogó, mindenre kiterjedő megoldásaként ismert Epicor Enterprise része - egy olyan üzleti teljesítménynövelő csomag, amely magába foglalja az általános főkönyvi könyvelést, a bejövő és kimenő számlázást, a készpénzkezelést, az eszközkezelést, különféle pénznemek használatát, valamint fejlett juttatási és pénzügyi kimutatási alkalmazásokat. Az Epicor Financials biztosítja a közepes piaci vállalkozások számára a gyors döntéshez szükséges kritikus pénzügyi információk azonnali elérését.

"Kevesen tudnak többet a Windows-alapú technológiai termékek és szolgáltatások kiemelkedő értékeiről, mint a Windows IT Pro olvasói - ők azok, akik döntenek a vállalatuknál az egyes alkalmazások beszerzéséről. A legkiemelkedőbb termékekre szavazva az informatikai szakemberek a Windows technológiai piacon mutatott kiválóságot jutalmazták meg" - mondta Karen Forster, a Windows IT Pro főszerkesztője.

Az Epicor a Windows IT Pro szeptember 15-i számában szerepel, a nyertesekről szóló speciális részben.

  • A Windows IT Pro először 1995-ben jelent meg. Indulása óta egy információs hálózat szerveződött a magazin köré, amely három nyomtatott hírlevélből, 14 közvetlen kérésre küldött elektronikus hírlevélből, weboldalakból és konkrét eseményekből - például webes szemináriumokból, utazó bemutatókból (road show), kereskedelmi bemutatókból és konferenciákból - áll. A magazinnak több mint 100 ezer előfizetője van, és a Windows IT Pro weboldal információi több mint 2 millió informatikai szakemberhez jutnak el minden hónapban. A magazin 13 nyelven jelenik meg, nemzetközi olvasótábora 160 országra terjed ki.
Kulcsszavak: ERP díj Epicor

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14