EISA díjeső a Samsungnál

forrás Prim Online, 2004. szeptember 26. 13:21
A Samsung Electronics három terméke is megkapta a legrangosabb európai audio-video díjat, az EISA-t. A SP50L7HX DLP-projektoros televízió, a HT-DS460 házimozirendszer és a YH-999 multimédia-lejátszó bizonyult érdemesnek a díjakra.

A Samsung SP50L7HX televíziója 125 centiméteres képátlóval rendelkezik, amely a gyártó egyik sikertermékévé vált. A modellt a Nemzetközi Fogyasztói Elektronikai Kiállítás (International Consumer Electronics Show) a legjobb újításnak járó díjjal (Best Innovation Award), míg az Amerikai Ipari Formatervezők Társasága (Industrial Designers Society of America) ezüstéremmel jutalmazta. A DLP-televízió a függőleges pozícióban elhelyezett DLP Rocket Engine-nek köszönhetően, majdnem olyan lapos kivitelű, mint egy plazma- vagy LCD-készülék. A 2500:1-es kontrasztarány, valamint a Samsung saját fejlesztésű képjavító technológiája, a DNIe, kivételes minőségű, borotvaéles képet eredményeznek. Az SP50L7HX augusztus közepén került az európai piacra, és tulajdonságai, illetve formatervezése révén, azonnal felhívta magára a legjelentősebb európai forgalmazók figyelmét.

A HT-DS460 házimozi-rendszer is meglepő Samsung-újítással szolgál: a többcsatornás surround-hangzásról - a hang visszaverődését kiaknázva -, mindössze két első hangszóró gondoskodik. A házimozirendszer összeállítása és a lakásban való mozgatása így rendkívül egyszerűvé válik, nem is beszélve a konstrukció természetéből adódó helytakarékosságról.

A Samsung YH-999 egy 9 cm-es képátlójú kijelzővel ellátott, hordozható multimédia-lejátszó, amelynek segítségével bárhol és bármikor meghallgathatjuk kedvenc zenénket, nézhetjük digitális fotóinkat, vagy akár mozizhatunk is.



  • Az EISA Európa legfontosabb, a multimédia területére összpontosító sajtótermékeinek kiadói szervezete, amelyhez 50 audio-, videó-, fogyasztói elektronikai, fotó- és mobil-szaklap csatlakozott, összesen húsz európai országból. A szaklapok képviselői minden júniusban összegyűlnek, hogy eldöntsék, mely termékek érdemlik meg az áhított EISA-díjat az elmúlt évben általuk bemutatottak közül. Audio, videó, házimozi, fotó és mobil kategóriákban osztanak díjakat. Az EISA-díj a legnagyobb elismerés Európában, amit egy fogyasztói elektronikai cég kaphat. Az idén körülbelül negyven termék nyerte el az EISA zsűrijének "Kiváló" minősítését.
Kulcsszavak: díj Samsung

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14