Új cégvezető az Externetnél

forrás Prim Online, 2004. október 14. 09:57
Pórffy András - a FreeStart korábbi ügyvezető igazgatója, valamint az EuroWeb Rt. lakossági üzletág- és üzletfejlesztési igazgatója - vezeti októbertől az econet.hu Rt. által a közelmúltban megvásárolt Externet Informatikai Kft.-t.
Az elektronikus számlabemutatási és fizetési rendszer magyarországi meghonosítása mellett az internetes szolgáltatások és média területén terjeszkedő econet.hu többek között Pórffy András segítségével kezdi meg stratégiájának megvalósítását.

"Pórffy Andrással szemben megfogalmazott elvárásunk, hogy az internetes szolgáltatásokat kínáló tagvállalat vezetőjeként kezdeményezze új szolgáltatások és értékesítési módszerek meghonosítását, segítse elő az Externet beolvadásával keletkező szinergiák minél jobb csoportszintű kihasználását" - közölte Balázs Csaba az econet.hu vezérigazgatója.

Pórffy András 37 éves, 1996 óta tevékenykedik az internetszolgáltatói piacon. Megalapította az Írisz Multimédia internetszolgáltatót, melyet az EuroWeb 2000-ben felvásárolt, majd magába olvasztott. Az Írisz nevéhez kötődik több fontos mérföldkő a hazai internet történelmében, mint például az Antenna Hungária internetszolgáltatói platformjának kialakítása, az első magyar digitális televíziózási és VOD (Video On Demand) kísérleti szolgáltatások, az első 56k modemes internet hozzáférés, az első budapesti vezeték nélküli internet szolgáltatás, az első magyar internetes televízióadás, illetve a világszerte népszerű Gellért-hegyi webkamera, az Íriszcam is.
Kulcsszavak: Externet Econet.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36