Rendszerkarbantartó csomagba építették be a Kaspersky Labs termékeit

forrás Prim Online, 2004. október 20. 17:38
Az Iolo Technologies, a Microsoft Windows operációs rendszereket futtató PC-k teljesítményének és biztonságának növelésére szolgáló szoftverek vezető fejlesztője és gyártója bejelentette, hogy PC-rendszerkarbantartó szoftverének legújabb verziójába beépíti a Kaspersky Labs vírusvédelmi és tűzfal-technológiáját.
A System Mechanic 5 Professional egyetlen, egyszerűen használható megoldásban teljes körű PC-szervizt és biztonsági szolgáltatásokat kínál a számítógép-felhasználóknak. A szoftver a Kaspersky Labs technológiájával kiegészítve mostantól a vírusoktól, hackerektől és más internetes fenyegetésektől is véd, garantálja a személyes adatok és az internethasználat biztonságát, és helyreállítja az elveszett vagy letörölt fájlokat. A Kaspersky Labs fejlesztéseivel kiegészített System Mechanic 5 Professional ideális megoldást kínál PC-k karbantartásához és biztonságossá tételéhez.

Az elmúlt évek során az Iolo szoftverei, közöttük a díjnyertes System Mechanic számos díjat nyert - például a Home Office Computing "2000 legjobb segédprogramja" díját -, valamint számos termékteszten is kiválóan szerepelt - többek között a PC Worldben, a PC Magazinban, a ZDNeten és a CNeten. Az Iolo termékei számos értékesítési csatornán keresztül kaphatók az Egyesült Államokban és Kanadában, így például forgalmazza az AAFES, az Amazon, a Best Buy, a CompUSA, a Fry's Electronics, a Hastings, a Micro Center, az Office Depot, az OfficeMax és a Wal-Mart is. A termékek a világ minden részén kaphatóak több globális üzletláncban, viszonteladóknál, interneten vagy postai úton megrendelve.
Kulcsszavak: Kaspersky Lab security

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mennyire vannak biztonságban a jelszóval védett adataink?

Manapság egyre több és egyre nagyobb volumenűek az adatlopások, ráadásul az adatszivárgások egyre többe is kerülnek a szervezetek számára. A technológiai újításoknak köszönhetően a kibertámadások napról napra kifinomultabbak, és a legerősebb jelszót is feltörik. Ennek ellenére továbbra is ez a vállalatok által leggyakrabban használt biztonsági módszer világszerte.

2024. május 3. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55