Mp3-lejátszó rádióvevővel, hangrögzítő funkcióval és USB 2.0 Flash meghajtóval

forrás Prim Online, 2004. október 21. 22:44
A Creative bejelentette a Creative MuVo TX FM hangrögzítési funkcióval és FM rádióvevővel ellátott személyi digitális audiolejátszót.
A 128 MB, 256 MB és 512 MB kapacitással kapható Creative MuVo TX FM ötvözi a vonzó külsőt és remek hordozhatóságot, a rádióvevővel és a letöltési időket percekről másodpercekre rövidítő USB2.0 kompatibilitással. A felhasználónak csupán csatlakoztatnia kell a tárolómodult egy szabad USB porthoz, majd fogd-másold technikával feltölteni a fájlokat, úgy mintha csak egy lemezes meghajtó lenne.

A Creative MuVo TX FM 512 MB egy ultrakönnyű (elem nélkül 32 gramm tömegű), nagy teljesítményű és könnyen használható digitális audiolejátszó, ami FM rádióvevőként is működik, sőt az adást rögzíteni is képes. A mozgás közbeni tökéletes teljesítményre tervezett MuVo TX FM 512MB flash memóriájával akár 8 órányi (120 zeneszám) akadásmentes, magas hanghűségű mp3 vagy 16 órányi (240 zeneszám) WMA formátumú zenét képes tárolni, és egyetlen AAA méretű elemről akár 15 órányi folyamatos lejátszási időt biztosít. Ötsávos speciális hangszínszabályozója, amely 4 alapbeállítással is rendelkezik jazz, rock, pop és klasszikus zenéhez, lehetővé teszi, hogy úgy állítsa be a hangzást, ahogyan szeretné. A MuVo TX FM USB 2.0 kompatibilis az ultragyors letöltésekhez, csak csatlakoztatni kell a MuVoTX FM-et bármely PC-hez vagy notebookhoz, majd fogd-és-másold technikával vihetők át a fájlok. Nem igényel kábeleket vagy szoftvertelepítést. A beépített mikrofon segítségével akár 32 órányi hanganyagot rögzíthetünk - ideális gyors feljegyzésekhez, vagy üzleti találkozók, előadások rögzítéséhez. Ahogyan a MuVo termékcsalád többi tagja, egy kék színű USB kompatibilis tárolóegységből és a vele elegáns kontrasztot alkotó fekete lejátszóegységből áll.

A Creative MuVo TX FM 256 MB fekete-fehér külsővel rendelkezik. Akár 4 órányi (60 zeneszám) mp3, vagy 8 órányi (120 zeneszám) WMA formátumú zene tárolására képes. A beépített mikrofon segítségével akár 16 órányi hangfelvétel rögzítésére alkalmas.

A Creative MuVo TX 128 MB az 512 MB és 256 MB kapacitású modellek funkcionalitását hordozza magában. Akár 2 órányi (30 zeneszám) mp3, vagy 4 órányi (60 zeneszám) WMA formátumú zene tárolására képes, és akár 8 órányi hangfelvétel rögzítésére alkalmas. Ezüst-fehér színben kapható.

Minden MuVo TX rendszer divatos kék háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, ikonvezérelt kezelőfelülettel és az azt kiegészítő görgetőgombbal. Ezek a funkciók a felhasználónak teljes vezérlést és könnyű hozzáférést biztosítanak kedvenc számaikhoz és lejátszási módjaikhoz, mint a Shuffle (véletlenszerű lejátszás) vagy a Resume (lejátszás folytatása), és megjelenítik a zeneszámról az ID3 azonosítóból elérhető összes információt, mint a sáv száma, a lejátszási idő, lejátszási mód és hangszínszabályzó beállítása.
Kulcsszavak: audio lejátszó Creative

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50