Kaspersky Anti-Virus 5.0 Maintenance Pack 2: nyílt bétatesztelés

forrás Prim Online, 2004. december 10. 14:11
A Kaspersky Labs elindította a Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0 Maintenance Pack 2 nyílt bétatesztelését.
A csomag letölthető a http://www.kasperky.com/productupdates?chapter146244099 oldalról.

A Kaspersky Anti-Virus Personal a Windows rendszert futtató személyi számítógépeket védi a rosszindulatú alkalmazásoktól. A megoldás megbízható védelmet biztosít a vírusok és más kártékony programok ellen, melyek beépített és hordozható adattárolókon, e-mailben vagy az interneten keresztül támadhatják meg a számítógépet. A Kaspersky Anti-Virus folyamatos védelmet biztosít, mivel ellenőrzi a megnyitott, elmentett és elindított objektumokat a védett számítógépen. A víruskeresés ideje előre beállítható vagy elindítható egyénileg; a számítógép egésze vagy annak bizonyos részei, például lemezek, fájlok külön-külön is átvizsgálhatók, tisztíthatók. A Kaspersky Labs óránként frissíti vírusvédelmi adatbázisait.

Az Maintenance Pack 2 számos fejlesztést és javítást tartalmaz. A program a valós idejű védelemhez szükséges információkat gyorsabban frissíti, emellett a termék kibővült egy személyi tűzfallal, azaz egy, a hálózati támadásokat érzékelő és blokkoló modullal. Az eredeti objektumok számára egy biztonsági tárlóhelyet is létrehoztak. A Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0 három előre definiált védelmi szinttel rendelkezik: "legnagyobb védelem", "ajánlott" és "legnagyobb sebesség" szintekkel. A program most már minden biztonsági szinten ellenőrzi a kimenő és bejövő leveleket, mivel az alkalmazás korábbi verzióiban ez csak a "legnagyobb védelem" kiválasztásakor történt meg. Alapértelmezésben az alkalmazás nem kér jelszót a tömörített fájlokhoz, és automatikusan letölti a kihagyott frissítéseket a program elindításakor. A fentiek mellett számos más funkció is bekerült a Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0 alkalmazásba. Be lehet állítani a programot, hogy az ellenőrzés után állítsa le a számítógépet, a hanghatások kikapcsolhatók, az iChecker és iStreams technológiák pedig letilthatók a beállítások megadásakor. A felhasználók beállíthatják a proxy szerver paramétereket is.
Kulcsszavak: Kaspersky Lab security

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mennyire vannak biztonságban a jelszóval védett adataink?

Manapság egyre több és egyre nagyobb volumenűek az adatlopások, ráadásul az adatszivárgások egyre többe is kerülnek a szervezetek számára. A technológiai újításoknak köszönhetően a kibertámadások napról napra kifinomultabbak, és a legerősebb jelszót is feltörik. Ennek ellenére továbbra is ez a vállalatok által leggyakrabban használt biztonsági módszer világszerte.

2024. május 3. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14