HP Integrity szerverek több mint 1 milliárd dollár értékben

Széll Zoltán, 2005. január 22. 08:57
A HP bejelentette, hogy a HP Integrity szerverekkel kapcsolatos megoldások - szerverek, szoftverek, StorageWorks rendszerek és hardver-szolgáltatások – forgalma a 2004-es évben meghaladta az 1 milliárd dollárt.
Ez a fontos mérföldkő jól érzékelteti, hogy egyre több cég választja az Integrity szervereket számításigényes számítástechnikai feladatai futtatására. Az Integrity megoldások számos ágazatban népszerűek: pl.: a pénzügyi szolgáltató szektorban, a gyártóiparban, a távközlésben, a szolgáltatások piacán és a közszférában. A most nyilvánosságra hozott, új HP Integrity ügyfelek körében a Bank of New York, a Royal Dutch/Shell vállalatcsoport teljes tulajdonú leányvállalataként működő CRI/Criterion és a Premier Bankcard Inc. is szerepel.

A HP célja a most bevezetett technológiai újításokkal, hogy vezető pozícióba juttassa az Integrity szervereket a RISC processzoros szerverek 20 milliárd dolláros piacán. A HP komplett megoldáskörnyezet kiépítését célzó törekvése jegyében az Integrity szerverek ökoszisztémája már több mint 3000 alkalmazást tartalmaz a kritikus infrastruktúra, az ERP, az ellátási-lánc kezelés, az üzleti intelligencia és a nagy teljesítményű számítástechnika szegmensből.

Gyorsan nő a HP Integrity szervereket értékesítő viszonteladók száma. A közvetett eladások volumene rendre túlszárnyalja a célkitűzéseket és ma már ez a HP Integrity szerverek fő forgalmazási csatornája. A nagyvállalati rendszerekhez szánt megoldások szállítására szakosodott japán Toshiba Solutions Corporation például nemrég bejelentette, hogy HP Integrity szerverek értékesítésével szeretné ösztönözni saját megoldás-üzletágának növekedését. A NEC, a Hitachi a Mitsubishi és az OKI Electronics szintén viszonteladóként értékesíti a HP Integrity szervereket Japánban.

A 9MB-os gyorsító-tárral ellátott Intel Itanium 2 processzoros HP Integrity szerverek már kaphatók. A termékcsalád valamennyi tagja támogatja a HP-UX 11iv2, a Microsoft Windows Server 2003, az OpenVMS és a Linux operációs rendszereket. A meglévő Integrity szerverekhez „dobozon belüli” frissítések is vásárolhatók.

Kulcsszavak: szerver HPQ

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36