Újabb BERTL's díjat nyert a Konica Minolta

Kiss Ádám Zoltán, 2005. január 20. 22:03
A Konica Minolta elnyerte a BERTL’s Olvasói Arany Díjat a "színmegbízhatóságért", elismerésül a színes nyomtató-másoló rendszerek területén elért eredményeikért.
Bár a cég már több elismerést, díjat is a magáénak mondhat, ez a kitüntetés igazán rávilágít a Konica Minolta eredményeire ezen a területen, részben ennek is köszönhető, hogy 2004-ben a Konica Minolta Magyarország Kft. 500%-kal növelte eladásait a színes nyomtató-másoló szegmensben a 2003-as évhez viszonyítva.

A BERTL (Business Equipment Research and Test Laboratories) 20 éves tapasztalattal rendelkezik, kutatóik évente több ezer digitális képalkotáshoz kapcsolódó berendezést, rendszert tesztelnek és hasonlítanak össze. Hatásos portfoliójával a nagyteljesítményű és a színes dokumentumkezelő megoldások területén a Konica Minoltának nagy esélye volt elnyerni a most megszerzett elismerést. A színes nyomtatás jelentősége az üzleti élet minden területén erőteljesen növekszik, a luxusból valós szükségletté alakult. A Konica Minolta színes digitális dokumentumkezelő rendszerei hatékonyak, nagy teljesítményűek, leegyszerűsítik és segítik az üzleti kommunikációt. Minden Konica Minolta termék az egyik legfejlettebb technológiájú festékezőt, a Konica Minolta új, polimerizált gömbszemcsés festékezőjét használja. A kémiai úton előállított festékszemcsék egységesen 6,5 mikron méretűek, és a viaszt is tartalmazzák, így nincs szükség olajozó egységre a nyomtatáshoz. A készülékek az új technológia segítségével egyenletes nyomtatási minőséget biztosítanak. A Konica Minolta színes nyomtató-másoló rendszerei hazánkban is egyre népszerűbbek.

A Konica Minolta 500%-os forgalomnövekedése ebben a szegmensben a tavalyi év során debütált Konica Minolta bizhub C350 típusú színes digitális dokumentumkezelő rendszernek volt köszönhető, melynek árfekvése megegyezett egy hasonló kategóriájú fekete-fehér másolóéval.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14