Közepes irodáknak szánt fekete-fehér berendezés: bizhub 360

Kiss Ádám Zoltán, 2007. május 10. 13:45
A Konica Minolta Magyarországon is bevezette a közepes irodáknak szánt fekete-fehér multifunkciós berendezését, a 36 lap/perc teljesítményű bizhub 360-at.
A bizhub 360-nak ugyanazok a technikai jellemzői, mint a hozzá hasonló családtagjainak, a bizhub 420 és bizhub 500-nak. A hálózati másolás, szkennelés, nyomtatás és faxolás, továbbra is hatékony funkciók a közepesen terhelt irodák számára, viszont most 36 lap/perc sebesség társítható a hétköznapi feladatok ellátásához, ahol a fekete-fehér nyomatás minősége az elsődleges.

Az bizhub 360 minőségi fekete-fehér nyomtatást biztosít minden egyes használatkor, mert a fekete-fehér polimerizált Simitri festék állandó briliáns nyomtatási minőséget biztosít. A bizhub Open Platform (OP) bevezetése hatékony kompatibilitást nyújt olyan bizhub berendezéseken, ahol már a bizhub Open API működik. Ezzel a megoldással egyszerűbbé válik bármelyik bizhub berendezés használata, hiszen a kezelőfelület azonos, így nem kell minden egyes berendezésváltáskor megtanulni a használatát. A Konica Minolta Emperon nyomtatási technológia segítségével egy erős, irodai alkalmazásokra optimalizált rendszert kapott a bizhub 360, amely kiegészül a sokoldalú PageScope szoftveres csomaggal.

Az opciós 40 GB-os merevlemez segítségével - amelyen akár ezer felhasználó személyes, felhasználói boksza is létre hozható - ideálissá teszi a dokumentumok raktározására és hatékony elosztására. A bizhub 360 alkalmazni tudja a manapság legelterjedtebb fax funkciókat és megoldásai között szerepel a IP címre faxolás, az i-Fax, a SIP fax és a multivonal támogatás.

A bizhub 360 a környezetet is óvja mert működés közben is halk és nem bocsát ki környezetre káros anyagokat. Ezt a berendezést a 2007-es Blue Angel, új és szigorú követelményei szerint sikeresen tesztelték és betartja a legújabb nemzetközi biztonsági standard előírásokat (ISO 15408 EAL3). Ezek a biztonsági megoldások megakadályozzák a felhasználó jogellenes hozzáférését a hálózatához és bármilyen bizalmas adathoz, amelyek bizalmasak vagy titkosítottak.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50