46 JD Edwards alkalmazóval nő az Oracle hazai ügyfélköre

Kovács Attila, 2005. február 9. 13:02
Füzes Péter, az Oracle Hungary ügyvezető igazgatója és Major Gábor, a cég üzleti alkalmazások üzletágának vezetője ma sajtótájékoztató keretében ismertették a PeopleSoft felvásárlás magyarországi piacra gyakorolt hatását, illetve körvonalazták a jövő termékstratégiáját.
Ezek szerint az eddig a PeopleSofthoz tartozó JD Edwards szoftver termékeket használó 46 hazai vállalat, szervezet kiszolgálása ezen túl az Oracle hazai PeopleSoft/JD Edwards disztribútorain – az A.B. Con Üzleti Tanácsadó Kft-n, a Deloitte és az e-Best Kft-n keresztül az Oracle Hungary-hoz tartozik. A jelenlegi hazai JD Edwards Felhasználó Klub a jövőben a Magyarországi Oracle Felhasználók Szervezete (HOUG) önálló szakosztályaként működik tovább. Magának a PeopleSoftnak nem volt közvetlen jelenléte az országban, így az említett partnerek képviselik az üzleti alkalmazások üzletág felé a PeopleSoft termékek néhány hazai alkalmazóját.

Az Oracle egészen 2013-ig támogatja a PeopleSoft és JD Edwards termékeket, a JD Edwards Enterprise One és JD Edwards World programtermékek magyar nyelvű változatait is. 2005. Második negyedévében jelenik meg a JD Edwards World A 7.3 verziója, a harmadik-negyedik negyedévben az Enterprise One ERP 8.11 változata, és jövőre az Enterprise One 8.12 verziója, valamint – nem magyarul – a PeopleSoft Enterprise csomag új, 9.0-s kiadása. Major szerint még az idén elkészül és nyilvánosságra hozzák a Project Fusion stratégia alapján végrehajtandó termékegyesítési folyamat műszaki háttere. 2006-tól lesz elérhető az új egységes alkalmazási platform első elemei, a Data Hub és a Transaction Base szoftver termékek. A továbbfejlesztéseket teljesen Java környezetben hajtják végre, a régi változatokról az újakra sima frissítések használata révén lehet majd áttérni. Továbbá: 2007. februárig meghosszabbították az Enterprise One XE és 8.0 verziók támogatását, illetve az eddigi JD Edwards hardver platformok (pl. IBM, MS stb.) a jövőben is támogatottak lesznek.
Kulcsszavak: +céginfo Oracle-hu

A Futball Pápa kriptója: indul a BetHustlers

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

2024. április 26. 20:36

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Sportfogadásban lett sikeres a profi ladbarúgó, aki saját platformot hozott létre

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

2024. április 26. 17:56

FireAlpaca 2.11.19

Az ingyenes grafikai programban bőséges ecsetválasztékkal, jól átlátható menükkel, rétegkezeléssel és további speciális funkciókkal szerkeszthetjük képeinket.

2024. április 26. 17:16

ToDoList 8.3.0.0

Az ingyenes határidőnapló program segít abban, hogy a különböző elvégzendő feladatokat egy helyen nyilvántartsuk, kategorizáljuk, prioritásokat rendeljünk hozzá stb. Megadható a kezdés illetve a befejezés pontos ideje, sőt a megfelelő pillanatban értesítést is kapunk azokról.

2024. április 26. 17:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50