Több új terméket mutat be az Aten a CeBIT-en

forrás Prim Online, 2005. február 14. 15:30
Az Aten több új termék bemutatását jelentette be mind a nagyvállalatok, mind a végfelhasználók számára a márciusi hannoveri CeBIT 2005 rendezvényen.
Az Aen egy hét alatt számos új terméket mutat be az Altusen IP alapú nagyvállalati KVM megoldásoktól a DVI (USB és PS/2), illetve Dual-View otthoni-kisirodai KVM megoldásokig. Az idei "Távolságot, mint üveggolyót" mottóval az Aten a távoli szerverfelügyeleti megoldások iránti növekvő igényre válaszol, és tökéletes nagyvállalati megoldásokat mutat be, amelyek legyőzik a központ és a kihelyezett részlegek közötti nagy távolságokat azáltal, hogy az IT adminisztrátorok számára biztonságos hozzáférést nyújtanak az utcáról, vagy akár a világ másik végéről.

A kereskedelem globalizációját követve az Aten új Altusen IP alapú termékeket jelent be a CeBit-en, többek között a 16 portos KN9116 hálózati KVM-et, a 8/16 portos SN0108/0116 hálózati soros interfészt és a 8 portos PN9108 hálózaton keresztül kapcsolható áramforrást. A csúcstechnológiát alkalmazó IP alapú megoldások mellett a KW1000 rádiós hálózati KVM és a KM0432/0216 Cat5 KVM kapcsolómátrix is bemutatásra kerül. Az Altusen teljes nagyvállalati megoldások megfelelnek mindenkinek, akinek megbízható és költséghatékony nagyvállalati megoldásra van szüksége a szerverszoba és akár több ezer szerver felügyeletéhez.

Az Altusen IP alapú nagyvállalati termékek nagyhatékonyságú hálózatfelügyeleti megoldásokat és sok fejlett funkciót kínálnak távoli szerver, tápellátás és soros interfésszel rendelkező eszközök felügyeletéhez. A hálózati adminisztrátorok élvezhetik a szabadságot, hogy nincsenek a szerverszobához kötve, dolgozhatnak bárhol az irodában, távoli helyszínen vagy akár otthonról is.

A CeBIT-en bemutatandó legújabb otthoni-kisirodai KVM megoldások között megtalálható a 2/4 portos USB és PS/2 DVI KVM kapcsoló, a 2/4 portos Dual-View KVM, amely két kijelzőt támogat, és a 2/4 portos KVME kapcsoló, beágyazott Ethernek portokkal. Az Aten kapcsolati megoldások széles skáláját fogja bemutatni a CeBIT 2005-ön, beleértve a video kapcsolókat/jelosztókat, USB és FireWire termékeket, ipari soros interfészkártyákat is.
Kulcsszavak: CeBIT Aten

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38