Axelero: új Kábelnet Play csomag és forgalomarányos szolgáltatások

forrás Prim Online, 2005. február 16. 17:06
Az Axelero Internet 2005. február 1-jétől jelentős változásokat léptetett életbe új előfizetői körében a kábelnetes portfóliót érintően. Elindult a Kábelnet Play szolgáltatás értékesítése, illetve már meglévő kábelnetes eléréseiket forgalomarányos előfizetési lehetőségekkel bővítették.
Az új szolgáltatási szerkezetben, a meglévő kábelnetes elérések forgalomarányos csomagokkal kerültek kiegészítésre, így az előfizetők internetezési szokásaiknak megfelelően választhatják ki a számukra legkedvezőbb ár/letöltés konstrukciót.

A forgalomarányos előfizetések különlegessége az átalánydíjas kábelnet-szolgáltatásokhoz képest annyi, hogy a csomagok kedvező árazása minden esetben tartalmaz egy előre meghatározott letöltési adatmennyiséget (Kábelnet Hobbi/L: 3 GB/hó; Kábelnet Otthon/L: 6 GB/hó; Kábelnet Play/L: 6 GB/hó), melynek elérésekor a további letöltések után a használat arányában pluszdíjat kell fizetni, aminek összege bruttó 500 Ft/GB.

A bevezetésre került Kábelnet Play és Play/L szolgáltatási csomagoknak köszönhetően immár a kábelnetes előfizetők körében is lehetőség nyílik 1536 kbit/s maximális letöltési és 224 kbit/s maximális feltöltési sebességgel szörfözni a világhálón.

Az új Play internetelérési lehetőség kifejezetten a szélessávú kapcsolatot igénylő internetes tartalmak igénybevételét teszi hatékonyabbá, főként a sokat internetező, filmeket, videókat, zenéket letöltő felhasználók körében lesz népszerű.

Az internetes elérés mellé 75 MB webtárhely, illetve telefonmodemmel elérhető biztonsági internetkapcsolat tartozik. A Kábelnet Play havidíja két éves hűségnyilatkozat aláírásával bruttó 15 900 Ft, míg egyéves elkötelezettség esetén bruttó 16 900 Ft. A forgalomarányos Play/L csomag esetén - ami havi 6 GB letöltési adatforgalmat tartalmaz - a havidíj kétéves elkötelezettség mellett bruttó 11 900 Ft, egyéves vállalással pedig 12 900 Ft-ot tesz ki. A Kábelnet Play és Play/L belépési díja az akció ideje alatt (2005. február 1-jétől március 31-ig) Axelero Online Áruházban történő megrendelés esetén 0 Ft.
Kulcsszavak: Axelero

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

Álljunk meg egy parkolásra – így parkolunk a fizető övezetekben

A fizetőparkolás intézményét sok autós a sofőrök ellenségeként éli meg, miközben annak egyik fontos célja éppen a forgalomszabályozás és a városi parkolókapacitás hatékonyabb kihasználása, különösen a sűrűn lakott területeken. A Yettel mobilparkolás szolgáltatásának elemzésével érdekes megállapítások derültek ki a hazai autósok szokásairól, most pedig szervizcsomagot és üzemanyag utalványt is érhet a mobilparkolás használata.

2024. április 26. 13:10

A HONOR szállította a legtöbb okostelefonot a kínai piacra

Az IDC legújabb jelentése szerint 2024 első negyedévében a HONOR lett a vezető márka Kína okostelefonos piacán. 

2024. április 26. 09:55

Megjelentek az első HMD okostelefonok

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 13:15

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50