Microsoft CRM alapú oktatási rendszert vezettek be az IQSOFT-John Bryce-nál

Szalay Dániel, 2005. február 18. 14:19
A Griff-CRM Kft. Microsoft CRM alapú oktatási rendszer bevezetéséről állapodott meg az IQSOFT-John Bryce Kft.-vel - tájékoztatott Ládonyi János, a Griff-CRM Kft. igazgatója. Az oktatóközpontban bevezetett CRM rendszerrel a számítástechnikai oktatás még színvonalasabb lehet.
"Ez a könnyen és gyorsan beindítható training rendszer a tanfolyamok értékesítésének és szervezésének támogatására, sokat lendít az oktatócégek hatékonyságának javításában" - mondja Ládonyi János, a Griff-CRM Kft. igazgatója. A Ládonyi János vezette cég egyik kiemelt szolgáltatása az oktatással, továbbképzéssel foglalkozó szervezetek napi működésének segítése informatikai megoldásokkal annak érdekében, hogy könnyebben és eredményesebben dolgozhassanak. "A működés vezérfonala a vevő, a hallgató központúság, ami segíti az oktató cégeket és intézményeket további új ügyfelek megnyerésében és a meglévők hosszú távú megtartásában" - teszi hozzá az igazgató.

A bevezetendő rendszer a Microsoft CRM ügyfélkapcsolati megoldására épül, és integráltan működik a megszokott irodai alkalmazásokkal (például Microsoft Outlook, Word vagy Excel), illetve a tanfolyam logisztikai célrendszereivel.

"Az IQSOFT-John Bryce Kft. a professzionális szakmai háttérben és a jól szervezett, átlátható működésben látja a siker nyitját. ISO minőségbiztosítással rendelkezünk, ezt erősíti és teljesíti majd ki az ISO folyamatokat is integránsan kezelő CRM rendszer, amellyel reményeink szerint
tovább javítjuk versenyképességünket" - egészíti ki Szedő Miklós, az oktatócég ügyvezető igazgatója.
Kulcsszavak: CRM IQSoft Microsoft

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

2024. május 1. 10:21

A CIB Bank a Kyndrylt választotta hitelezési platformja modernizálására

A Kyndryl, a világ legnagyobb IT infrastruktúra-szolgáltatója és a CIB Bank, Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi bankja ma bejelentette, hogy a Kyndryl támogatta a bankot alkalmazásai modernizálásában és fedezetlen hitelezéssel kapcsolatos munkafolyamatai átalakításában. Ennek eredményeként a CIB Bank – a fogyasztói hitelek feldolgozására szolgáló modern és automatizált rendszer bevezetésével – tovább egyszerűsíti hitelezési folyamatát, nagyobb hatékonyságot és jelentős költségmegtakarítást érhet el.

2024. április 30. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14