Outpost Pro Tűzfal 2.5-ös verziója már Magyarországon is

Geza Papp, 2005. február 21. 13:03
Az Agnitum Ltd. Bejelentette, megkezdi az Outpost Pro Tűzfal 2.5 verzió magyarországi forgalmazását. Az Agnitum hazai partnere a Nollex Nemzetközi Kft., több más biztonságtechnikai megoldás forgalmazója Magyarországon.
A biztonságtechnikai termékek piacán az Agnitum által fejlesztett Outpost tűzfal neve sokak számára ismerősen cseng. Az Outpost 1.0-s változatát világszerte milliónyi egyéni felhasználó futtatja számítógépén. A gyártók egy folyamatosan továbbfejlesztett, professzionális változattal is jelen vannak az informatika világában: az Outpost Pro Tűzfal 2.5-ös, legújabb verziója kiválóan szerepelt a független tesztelők által folytatott különféle „biztonsági rés” vizsgálatokon (www.pcflank.com).

Az Outpost Pro Tűzfal többszintű internetes forgalomszűrést, továbbfejlesztett komponens-ellenőrzést és alkalmazás-kontrollt nyújt. Egyszerű, könnyen átlátható kezelőfelületével, valamint a telepítés utáni automatikus konfigurációval jelentősen megkönnyíti a program beállításainak elvégzését. Az Agnitum és partnerei által fejlesztett beépülő modulok (plug-in) további szolgáltatásokkal fokozzák a tűzfal jelentette védelmet, mely így optimális megoldást jelent az egyéni felhasználók mellett a kis és közepes vállalatok munkaállomásainak védelmére. Az Outpost Pro Tűzfal teljes mértékben kompatibilis a Windows XP 2-es Javítócsomagjával.

Mihail Penkovszkij, az Agnitum értékesítési igazgatója nyilatkozata szerint a cég számára igen fontos a Közép-Európa irányába történő nyitás. Ennek jelentős állomása a partneri viszony kialakítása a Nollex Nemzetközi Kft-vel. Kecskés Győző a Nollex részéről hozzátette, hogy cégük, mely a szoftverek kiválasztásánál szem előtt tartotta a minőséget, több tesztet is végzett az Outpost Tűzfallal és az kiváló teljesítményt mutatott. Az elégedettségre nem csak a biztonság, hanem az egyszerű telepíthetőség, a könnyű kezelhetőség és nem utolsó sorban az ár-érték arány is okot adott.

A Nollex Nemzetközi Kft. ígérete szerint az Outpost Pro Tűzfal néhány héten belül magyar nyelven is elérhető lesz a végfelhasználók számára.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Zyxel Networks fokozza a kiberbiztonságot, hogy megfeleljen a NIS2 irányelvnek

Tekintettel a kiberfenyegetések növekvő gyakoriságára és összetettségére, az EU 2016 óta hatályos NIS-irányelve ma már nem felel meg mindezeknek. Az új iteráció, amely 2024. október 18-án lép életbe, lehetőséget kínál a kiberbiztonsági erőfeszítések fokozására. A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szolgáltatója olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az NIS2 irányelv követelményeinek, és hatékony védelmet nyújtanak a fejlett támadásokkal szemben.

2024. április 27. 12:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50