Budapestre érkezik a Canon Concerto

forrás Prim Online, 2005. március 30. 21:15
Frankfurt, Stockholm, Milánó és London után a közép-kelet európai térségben április 12-13-án Budapesten nyílik meg a Canon Europe „Concerto” elnevezésű regionális üzleti-informatikai konferenciája. A digitális képalkotási megoldások egyik világszerte vezető vállalata immár sorban a hatodik saját pán európai vásárát nyitja meg. A budapesti rendezvényre 22 ország mintegy 2500 üzletemberét várja a Canon Europe, valamint az esemény házigazdája, a Canon Hungária.

Az üzleti szemináriumokban és neves előadókban bővelkedő üzleti vásár eredeti és elsődleges célkitűzése, hogy a Canon meglévő és potenciális ügyfelei, partnerei (disztribútorok, viszonteladók), valamint a sajtó képviselői megismerjék a Canon legmodernebb digitális képalkotási technológiáit, üzleti megoldásait. Alkalmat szolgáltat emellett arra is, hogy a meghívott vendégek a gyakorlatban is megismerkedhessenek az üzleti termékek és megoldások teljes portfoliójával.

A Canon évente három üzleti kiállítást szervez Európa különböző régióiban, kiállításonként átlagosan 1,500 vendég részvételével. A résztvevők száma évről évre növekedik. A két és félezer főt vendégül látó budapesti rendezvény nemcsak a résztvevők számának tekintetében lesz egyedülálló, hanem abból a szempontból is, hogy az eddigi Concertókhoz képest a Művészetek Palotájában nagyobb teret kapnak majd a Canon digitális fotó- és videó termékei is (Canon Consumer Imaging termékek).

Az eseménysorozat hagyományaihoz híven a Concerto Budapest is a cég üzleti megoldásaira (Canon Business Solutions) és nemrég piacra dobott vagy éppen debütálás előtt álló termékeire helyezi a fő hangsúlyt. A tintasugaras nyomtatóktól, szkennerektől kezdve a kis-közepes vagy nagyvállalatok számára ajánlott multifunkciós eszközökig, a professzionális nyomdák számára fejlesztett nagyformátumú nyomtatókig a digitális nyomtatási igényeket teljességgel lefedő termék és szolgáltatás portfolióval mutatkozik be a Canon. Mindez a cég dokumentum és nyomtatás menedzsment iránt tanúsított holisztikus szemléletmódját tükrözi.

A rendezvény rangját jelzi, hogy a Concerto Budapest alkalmából hazánkba látogat a Canon Europe elnöke, Hajime Tsuruoka is. A rendezvény egyik főelőadója Lékó Péter, nemzetközi sakknagymester lesz, akinek a sakk és az üzlet kapcsolatáról tartandó előadása már most teltházas.


A Concerto Budapest mesterkurzusain előadást tartanak többek közt a Canon Hungária Európa-szerte elismert mérnökei, valamint Kürti Sándor, a Kürt Rt. - szintén európai hírű - vezérigazgatója.

Török F. László a Canon Concerto Budapest projekt menedzsere, valamint a Canon CEE marketingkommunikációs vezetője elmondta: “A frankfurti, stockholmi, milánói és londoni üzleti kiállítások töretlen sikere is bizonyítja, hogy a Concerto kitűnő alkalmat biztosít termékeink és szolgáltatásaink valóban „színes” és látványos felvonultatására. Összesen közel 2500 vendéget várunk a két napra, mely minden eddigi Concerto létszámot meghalad. A budapesti üzleti konferencia egyúttal a Canon Hungária életében is minden idők legnagyobb, legrangosabb rendezvényének ígérkezik.”

Kulcsszavak: konferencia Canon-hu Canon

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új jelölés lesz a fenntarthatóság ismérve

Új minősítési kategóriát hozott létre a Siemens az EcoTech megjelöléssel, amivel az iparban, az energiaelosztásban használatos termékeinek fenntarthatósági jellemzőiről ad átfogó képet. Segítségével a vásárlók könnyen megtalálják a számukra egyszerre előnyös és környezetbarát megoldásokat.

2024. május 7. 17:59

A Schneider Electric együttműködik a WageIndicator Foundationnel

Becslések szerint világszinten a munkavállalók mintegy egyharmada kevesebbet keres, mint amennyi a nyugodt, tisztességes megélhetése biztosításához elegendő. A helyzet javítása érdekében összefogásra van szükség, ennek jegyében a Schneider Electric három évre szóló partnerségi megállapodást kötött a WageIndicator Foundation nevű szervezettel.

2024. május 7. 14:53

Díjnyertes Samsung klímamegoldások az MCE 2024-en

A Samsung Electronics Air Conditioner Europe (SEACE) legújabb fejlesztéseivel és termékeivel vett részt a 2024-es Mostra Convegno Expocomfort (MCE) hűtés-fűtéstechnikai szakkiállításon. Az MCE kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a vállalat bemutathassa mind a lakossági, mind a kereskedelmi termék- és szolgáltatáskínálatát a HVAC+R*  területén, amelyeket a kényelem és az összekapcsolhatóság vezérel. A szakkiállításon a Samsung tovább erősíthette iparági pozícióját, a termékeket MCE Kiválósági díjakkal ismerték el, illetve a 2024-es Év Terméke díjat is elnyerte a vállalat.

2024. május 7. 10:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36