Bemutatkozott az Adobe Creative Suite új verziója

forrás Prim Online, 2005. április 4. 16:02
Az Adobe komplett tervező és kiadványszerkesztő környezetében bemutatkozik az új Adobe Stock Photos és Adobe Bridge szolgáltatás, és a továbbfejlesztett Adobe Version Cue CS2.
Az Adobe ma bejelentette az Adobe Creative Suite új verzióját. Az Adobe Creative Suite 2 Premium Edition változatában nélkülözhetetlen tervezőprogramok - az Adobe Photoshop CS2, az Adobe InDesign CS2, az Adobe Illustrator CS2 és az Adobe GoLive CS2 - új verziói a vadonatúj Version Cue CS2-vel együtt kapnak helyet. A nemrég megjelent Adobe Acrobat 7.0 Professional szintén része ennek a mérföldkőnek számító szoftvercsomagnak.

A merőben új Adobe Creative Suite egyik eleme, a termelékenységi, képi és kreatív központ feladatát ellátó Adobe Bridge, az Adobe Creative Suite 2 szoftvereinek többnézetes fájlböngészését és problémamentes, termékfüggetlen integrációját biztosítja. Biztosítja emellett az Adobe Stock Photos, az új képtári fényképszolgáltatás elérését is, amely szedéshez és tervezéshez kiváló minőségű, nem jogdíjas képek egy helyen történő beszerzési lehetőségét kínálja. Az SVG-T és hasonló mobil szabványok támogatásával az Adobe Creative Suite 2 felgyorsítja a nyomtatásra, webre és a legújabb generációs kéziszámítógép eszközökre szánt tervezés és kiadványszerkesztés munkafolyamatát.
Kulcsszavak: multimédia Adobe

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50