A Cisco Budapesten nyitotta meg új Technológiai Támogató Központját

forrás Prim Online, 2005. április 28. 20:28
A Cisco Systems hivatalosan bejelentette, hogy budapesti székhellyel megnyitotta új Technológiai Támogató Központját (Technical Assistance Centre, TAC).
Az új Technológiai Támogató Központ üzemeltetése a Cisco nagymúltú globális rendszerintegrátor partnerével, a Getronicsszal közösen történik. A budapesti központ a Cisco nemzetközi TAC hálózatának részét képezi, ahol több ezer mérnök nyújt műszaki támogatást a Cisco ügyfeleinek a kommunikációs hálózatokkal kapcsolatos kérdéseikben.

A Cisco Technológiai Támogató Központja a Cisco szolgáltatási portfóliójának központi eleme. A Cisco nemzetközi TAC központjaiban a nap 24 órájában, az év 365 napján magasan képzett mérnökök állnak a Cisco ügyfeleinek rendelkezésére, és nyújtanak technológiai támogatást a számítógépes és távközlési hálózatokkal kapcsolatos kérdésekben. A Cisco ügyfelei a Cisco szolgáltatások - így a Cisco SMARTnet®, a Cisco SMARTnet Onsite, a Cisco SP Base, és a Cisco Software Application Services - igénybevételével folyamatos műszaki támogatást élvezhetnek a hardver eszközök, szoftver frissítések, online információs források elérése, valamint a gyors műszaki problémamegoldás terén. A Cisco technológiai szolgáltatásai biztosítják, hogy az ügyfelek hatékonyan, magas rendelkezésre állással működtethessék hálózataikat, folyamatosan hozzájuthassanak és telepíthessék a legújabb rendszer-szoftvereket.

"Számos európai országot megvizsgáltunk, elemezve az infrastrukturális adottságokat, a munkaerő képzettségi színvonalát és a gazdasági környezetet. Magyarországra a magasan képzett munkaerő, az oktatás színvonala, valamint a technológiai fejlesztések és innováció iránti nyitottság miatt esett a választás. Örömünkre szolgál, hogy beruházásunkkal hozzájárulhatunk Magyarország gazdasági fejlődéséhez, a munkahelyteremtéshez és a tudásalapú gazdaság építéséhez." - mondta Rob Lloyd, a Cisco Systems európai, közel-keleti és afrikai térségért felelős elnöke.

Rob Lloyd hozzátette: "Az új Technológiai Támogató Központ jól illeszkedik regionális stratégiánkba, s ennek révén a közép-kelet európai régióban működő ügyfeleinknek helyben, a helyi igények figyelembe vételével tudunk szolgáltatásokat nyújtani."
Kulcsszavak: Cisco-hu Cisco

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50