Konkurensekből partnerek

A GriffSoft ügyviteli rendszerébe a NEXON bérügyviteli megoldását integrálja

forrás Prim Online, 2005. április 29. 14:12
A NEXON hosszú távú együttműködési megállapodást írt alá a GriffSoft Informatikai Rt.-vel. Ennek keretében a két vállalat a humánügyvitel területén köztük eddig fennálló konkurens viszonyt megszünteti, és a továbbiakban partnerként működik együtt.
A megállapodás eredményeként a GriffSoft Forrás-PC és Forrás-SQL nevű integrált ügyviteli rendszereinek humánügyviteli alrendszereit a jövőben a NEXON hr és bérügyviteli megoldására cseréli, ezzel integrálva a NEXON szoftvereit a Forrás ügyviteli portfoliójába.

"Meglévő és jövőbeni ügyfeleink fokozott kiszolgálása érdekében döntöttünk úgy, hogy igent mondunk a NEXON ajánlatára és az általunk fejlesztett komplex ügyviteli megoldást nyújtó Forrás-PC és Forrás-SQL rendszereink humáninformatikai moduljaként az e területen piacvezető NEXON megoldásait alkalmazzuk. Cégünk így még jobban tud koncentrálni a Forrás egyéb moduljainak fejlesztésére, színvonalának további emelésére, másrészt a bér és munkaügy területén az erre szakosodott NEXON nyújt - a Forrással teljesen integrált módon - bővülő szolgáltatásokat. Hisszük, hogy a magyar cégek fokozott együttműködésével, a piacaink és tudásunk koncentrációjával leszünk képesek pozitív választ adni az EU által diktált kihívásokra, és így valóban megnyugtató és hosszú távú partnerei lehetünk ügyfeleinknek. - mondta Szajbély György, a GriffSoft Informatikai Rt. igazgatósági elnöke.

Díjmentes átállás bővített szolgáltatásokkal


Az átállás kapcsán a GriffSoft jelenlegi ügyfeleinek nem kell licenszdíjat fizetniük, sőt ha valamelyikük nem rendelkezik a nexONBÉR futtatásához szükséges MS-SQL licensszel, a NEXON ezt is kedvezményesen, lényegesen a piaci ár alatt biztosítja számára. A nexONBÉR jogszabályi követését, ügyfélszolgálatát - a korábbi gyakorlathoz hasonlóan - követési díj ellenében a NEXON fogja nyújtani az egész országot lefedő irodahálózatán keresztül.

"A GriffSoft-al kötött - a hr üzletág megvásárlását eredményező - megállapodás szervesen illeszkedik a NEXON hosszú távú üzleti politikájába. Mára az összes jelentős vállalatirányítási, illetve ügyviteli rendszerhez kapcsolódik cégünk bér- és humánügyviteli portfoliója. Mostantól a Forrás programok felhasználói számára olyan továbbfejlesztett és integrált rendszert biztosítunk, melyben a bér, a HR és a munkaidő nyilvántartás feladatait is egységes keretben kezelhetik." - mondta Ocskay Szilárd, a NEXON ügyvezető igazgatója.

Ezen kívül az ügyfeleknek arra is lehetőségük van, hogy eldöntsék, a bérügyvitel feladatait továbbra is házon belül szeretnék-e megoldani. Azok számára, akik a kihelyezés mellett döntenek, a NEXON outsourcing szolgáltatása biztosít előnyös megoldást. E szolgáltatás keretei között a cég budapesti és nyolc vidéki irodájából közel 50 000 munkavállaló bérét számfejti havonta.
Kulcsszavak: Nexon GriffSoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59