A Creative feljavítja a CD és mp3 zenéket

forrás Prim Online, 2005. május 12. 18:10
A Creative bejelentette az X-Fi audio processzort és az Xtreme Fidelityt, az új audioszabványt. Az X-Fi Audio Processzor és az Xtreme Fidelity kombinációja javulást eredményez az mp3 felvétel és lejátszás terén, gyorsítja és javítja a PC-s játékokat, javítja a filmek hangélményét, és javítja az audioalkotások létrehozásának képességeit, teljesítményét és minőségét.
Az Xtreme Fidelity új szabványt állít fel a 24 bites felbontású, lélegzetelállító hangminőség, a minimum 110dB-es jel-zaj viszony és a CMSS-3D fejhallgatók támogatásának ötvözetével. A vásárlók feljavíthatják már meglévő CD és mp3 formátumú zenéiket az Xtreme Fidelity szabványnak megfelelően az X-Fi Audio Processzoron futó alkalmazások segítségével.

Azáltal, hogy a felhasználók képesek egész zenei könyvtárukat Xtreme Fidelity szabványúvá átkonvertálni, különbbé válik a többi ultra high-end zenei szabványtól, mint a DVD-A vagy az SACD, amelyek választéka korlátozott, és a felhasználóknak újra meg kell hozzá venniük a felvételeiket az új formátumban. Amikor a felhasználók CD vagy mp3 zenéiket Xtreme Fidelity minőségűvé konvertálják, olyan minőségű hangvisszaadást tapasztalhatnak, amely jobb hangzást biztosít, mint az eredeti CD felvétel.

Az X-Fi Audio Processzor több, mint 51 millió tranzisztort tartalmaz, és több, mint 10 000 MIPS sebességű. Az X-Fi Audio Preocesszor több motort tartalmaz, és moduláris architektúrájával dinamikus erőforrás-allokáció segítségével képes minden alkalmazáshoz akár teljesen megváltoztatni az audioadatok kezelésének módját. Olyan kulcsfontosságú módokat biztosít, amelyek mp3 zenére, játékokra, filmekre, audioszerkesztésre vannak optimalizálva. Mindegyik mód olyan beállításokat tartalmaz, hogy dinamikusan kezelje a processzorteljesítményt, hogy az csak azokat a funkciókat, minőséget és képességeket nyújtsa, amikre a felhasználónak szüksége van.

A Creative az X-Fi Audio Processzort a május 18 és 20 közötti e3 rendezvényen mutatja be.
Kulcsszavak: MP3 Creative

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Az AGON by AOC bővíti az új G4 gaming termékcsaládot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja a G4 sorozat legújabb tagjait az elismert AOC GAMING portfólióból, a 23,8 hüvelykes (60,5 cm) 24G4XE és a 27 hüvelykes (68,6 cm) 27G4XE modelleket. Az idén bemutatott, formabontó, lopakodó repülőgépek által inspirált dizájnnal rendelkező új G4 sorozat, a 24G4X és 27G4X állítható magasságú Full HD modellekkel, valamint a QHD Q27G4X modellel, már elérhető a piacon.

2024. május 16. 11:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38